Irigator bucal Tesla TSL-PC-FS200B, 1400-1800 de oscilatii/min, 60-130 psi, 5W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
318,27 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TSL-PC-FS200B

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Irigator bucal Tesla TSL-PC-FS200B, 1400-1800 de oscilatii/min, 60-130 psi, 5W, negru de la TESLA

 

Personalizati-va propriul regim de ingrijire orala

 

TESLA Flosser FS200 ofera trei niveluri de putere si patru moduri de curatare. Ingrijirea dentara este adaptata la nevoile dumneavoastra individuale, indiferent daca sunteti la prima utilizare, purtati aparat dentar, aveti gingii sensibile sau probleme parodontale sau sunteti deja un utilizator experimentat.

   

Acopera chiar si zonele greu accesibile

 

Are grija de gura dumneavoastra din toate unghiurile. Duza flexibila care se roteste la 360 de grade asigura curatarea temeinica chiar si a zonelor greu accesibile. Astfel, poti avea grija cu usurinta de toate colturile gurii dumneavoastra.

   

Duze pentru dinti, gingii si limba

 

Alegeti duza care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Duza standard asigura o curatare completa in profunzime, duza ortodontica indeparteaza placa bacteriana si resturile alimentare chiar si de la aparatele dentare, duza parodontala are grija de gingii, iar dispozitivul de curatare a limbii indeparteaza alte bacterii daunatoare si resturi alimentare din gura.

   

Pana la 30 de zile cu o singura incarcare

 

Bateria de 1.000 mAh asigura o durata de viata lunga. TESLA Flosser FS200 rezista pana la 30 de zile cu o singura incarcare, atunci cand este folosit intensiv timp de un minut in fiecare zi.

 

Senzatie orala placuta

 

Cunoasteti senzatia perfecta de dinti curati si gura proaspata dupa fiecare vizita la medicul stomatolog? Cu irigatorul TESLA Flosser FS200 va puteti bucura de aceasta senzatie in fiecare zi.

 

 

Ingrijire usoara pentru spatiile dintre dinti

 

Irrigatorul curata cu usurinta zonele din gura la care periutele de dinti conventionale nu pot ajunge. Cu TESLA Flosser FS200, puteti curata intre dinti in cateva minute si mai eficient decat o puteti face cu periutele interdentare si ata dentara. 

 

 

Insotitor de calatorie

 

Ocupa un spatiu minim in valiza dumneavoastra si o duza poate fi plasata in interiorul dispozitivului.

 

 

Pentru incepatori si utilizatori avansati

 

Utilizati butoanele de pe TESLA Flosser FS200 pentru a seta modul de curatare si puterea in functie de nevoile dumneavoastra. Pentru incepatori si pentru persoanele cu gingii sensibile, este potrivit modul usor. Utilizatorii mai experimentati pot alege intre modul standard de pulverizare sau modul intensiv. Iar modul puls, care variaza puterea de curatare (de la 1400 la 1800 de impulsuri pe minut), ofera un masaj al gingiilor si o curatare mai temeinica.

 

 

Rezervor de apa intotdeauna curat

 

Rezervorul de 200 ml serveste drept recipient pentru apa necesara pentru curatare. Acesta este detasabil, ceea ce faciliteaza mentinerea curateniei si previne dezvoltarea bacteriilor.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Set Nu
Tip irigator bucal Electric
Numar capete incluse 4
Continut pachet

1 x Irigator bucal

4 x Capat

Tip miscare Oscilare
Numar de miscari/min 1800
Beneficii Curatare
Culoare Negru
Lungime 66 mm
Latime 49.5 mm
Inaltime 166 mm

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar trepte de presiune 4
Capacitate rezervor apa 200 ml
Tip alimentare Acumulator
Capacitate acumulator 1000 mAh
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.