Lada frigorifica Daewoo FF-384MEW, 293 l, Clasa E, Control mecanic, Conversie frigider-congelator, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.429,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 52.4 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

FF-384MEW

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica Daewoo FF-384MEW, 293 l, Clasa E, Control mecanic, Conversie frigider-congelator, Alb de la Daewoo

Lada frigorifica Daewoo FF-384MEW, 293 l, Clasa E, Control mecanic, Conversie frigider-congelator, Alb

 

Lazile frigorifice Daewoo ofera optiuni excelente pentru depozitarea si pastrarea in conditii optime a tuturor alimentelor care necesita congelare. Acestea au un interior spatios, comenzi usor de utilizat si izolatie de calitate pentru functionalitate excelenta. Lazile frigorifice Daewoo sunt concepute pentru a va pastra alimentele organizate si in cele mai bune conditii. 

 

Capacitate 293 L

Lada frigorifica Daewoo dispune de spatiu generos, de 293 litri, in care vei putea depozita si organiza diferite produse alimentare, cum ar fi carne, peste, legume sau fructele tale preferate pentru cele mai delicioase deserturi.

 

 

Termostat reglabil

Lada frigorifica Daewoo dispune de termostat reglabil, ideal pentru monitorizarea usoara a temperaturii curente din interiorul congelatorului Daewoo. Regleaza si seteaza temperatura dorita folosind panoul de control si mentine temperatura precisa in interiorul aparatului frigorific, astfel incat alimentele depozitate sa fie pastrate in siguranta.

 

 

Functie frigider

Functia de racire a lazii frigorifice Daewoo este proiectata pentru a asigura o conservare optima a alimentelor, mentinandu-le proaspete pentru o perioada mai lunga. Cu ajutorul tehnologiei avansate de racire, aceasta lada frigorifica Daewoo mentine o temperatura constanta si uniforma in interior, reducand fluctuatiile de temperatura care pot afecta calitatea alimentelor.

 

 

Zgomot redus

Cu un nivel de zgomot de doar 41 dBA, lada frigorifica Daewoo este suficient de silentioasa pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al locuintei tale.

 

 

Clasa energetica E

Clasa Energetica E a lazii frigorifice Daewoo indica un nivel eficient de consum de energie, asigurand performanta optima in conservarea alimentelor, cu un impact redus asupra mediului. Aceasta clasa energetica reprezinta un echilibru intre eficienta si sustenabilitate, oferind utilizatorilor o solutie fiabila pentru pastrarea proaspata a alimentelor, in timp ce mentine costurile de operare la un nivel moderat.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Sistem dezghetare congelator Manual
Numar cosuri 2
Numar usi 1
Tip panou de comanda Mecanic
Volum net total 293 l
Autonomie fara curent 20 h
Accesorii incluse 2 x Cos metalic
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 41 dB

FUNCTII

Functii Functie conversie Frigider/Congelator

PERFORMANTE ENERGETICE

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Consum anual energie 230 kWh

DIMENSIUNI

Latime 106.5 cm
Inaltime 84.4 cm
Adancime 59.2 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.