Mascara Rimmel Scandal Eye Reloaded Black 001, 13 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
30,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.11 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3614222595526

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mascara Rimmel Scandal Eye Reloaded Black 001, 13 ml de la Rimmel

Cea mai indrazneata mascara din Londra se intoarce! Rimmel London dezvaluie lansarea noii mascara Scandaleyes Reloaded pentru gene pline, indraznete si…scandaloase. Fiecare geana este imbracata rapid in volum extrem si negru intens, pentru un impact de pana la 24 de ore…care poate fi inlaturat fara urme.


Genele tale pline de volum au acum puteri uimitoare! Mascara Scandaleyes Reloaded promite o formula rezistenta la umiditate, transpiratie sau transfer, care iti face genele sa arate minunat pana la 24 de ore, indiferent de activitatile tale – de la sala de fitness pana la petrecerile din club. Totodata, este foarte usor de indepartat chiar si cu apa calda. Urmele negre din jurul ochilor pot fi date uitarii!


Aspectul dramatic rezistent al genelor va fi si mai simplu de obtinut datorita noii formule cu tehnologia patentata Extreme Wear. Formula inovatoare ofera genelor de pana la 11 ori* mai mult volum, pentru un look perfect al genelor tale. Imbinarea unica de ceruri si polimeri creeaza o pelicula de un negru intens care adera perfect pe suprafata genelor, oferind un volum indraznet in cateva momente, fara incarcare inestetica.


Mai mult, formula este perfecta pentru stilul tau de viata ocupat, oferind un finish ce rezista pana la 24 de ore. Datorita unui complex de polimeri din ceruri, genele pline de volum isi pastreaza look-ul intreaga zi, iar formula nu se intinde si este rezistenta la umiditate si transpiratie. Pe langa formula cu colagen si keratina, noua mascara contine si un polimer din ceara pentru un efect de negru intens pe gene. Totusi, formula speciala este usor de indepartat chiar si cu apa calda, fara sa lase urme negre in jurul ochilor.
* Comparativ cu genele fara mascara, pe baza unui studiu realizat impreuna cu 30 de femei

O noua perie conica
Peria Rimmel voluminoasa a fost reinventata cu un nou varf conic, pentru a se adapta perfect formei ochilor tai. Atingand intreaga suprafata a genelor, le imbraca in volum intens din orice unghi, de la radacina pana la varf. Genele sunt mai pline, mai flexibile si mai dese, pentru un efect incredibil de deschidere a privirii.

Portocaliul e din nou in trend
Stilului gamei originale Scandaleyes, care a facut deja un statement, i se ofera un twist contemporan. Flaconul atragator Reloaded este colorat intr-un portocaliu vibrant, cu subtonuri fluorescente. Elementele grafice sunt intr-un argintiu sleek si evidentiaza culoarea puternica a ambalajului.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Mascara
Tip Clasic
Gama ScandalEyes Reloaded
Beneficii Volum, Alungire
Continut pachet 1 x Mascara
Numar bucati/set 1
Cantitate 12 ml


CULOARE

Culoare Negru
Aspect Colorat
Cod culoare 001
Nuanta Black

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.