Iluminator Max Factor Miracle Glow Duo, 10 LIGHT, 11 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Iluminator Max Factor Miracle Glow Duo, 10 LIGHT, 11 g de la Max Factor

Obtine o stralucire perfecta cu iluminatorul Miracle Glow Duo de la Max Factor. Pentru un accent luminos pentru fata, aceasta formula a iluminatorului duo este pentru tine, fie ca iti doresti un look natural sau o stralucire intensa.

Un iluminator multifunctional, cu o formula duo alcatuita din doua nuante ce iti ofera oportunitatea de a alege intre o stralucire cu aspect sanatos, un look natural, radiant sau o luminozitate intensa.

Revigoreaza pielea pentru a-i oferi un aspect mai tanar si mai hidratat, imbunatatindu-i aspectul cu un efect de stralucire naturala.

Formula usoara, fara ulei, ce ofera confort in timpul purtarii.

Aplicare: Aplica partea corectoare in zona de sub ochi, sau oriunde este nevoie. Ilumineaza arcada, pometii, nasul si arcul lui Cupidon.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip ambalaj Cutie
Tip produs Iluminator
Componenta 1 x Iluminator
Tip Clasic
Forma/Textura Compact
Gradul de acoperire Mediu


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Matur
Gama Miracle Glow Duo


Beneficii

Lunga durata
Iluminator
Hidratant
Greutate 11 g


CULOARE

Aspect Natural
Stralucitor
Nuanta Light
Culoare Bej
Cod culoare 10

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.