Fond de ten stick Max Factor Pan Stik 96 Bisque Ivory, 9 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fond de ten stick Max Factor Pan Stik 96 Bisque Ivory, 9 g de la Max Factor

Fondul de ten Max Factor Pan Stik iti ofera acoperire mare cu mai putin efort. Ce ti-ai mai putea dori atunci cand trebuie sa pleci de acasa? Ideal pentru retusari rapide si pentru acoperirea rosetei, petelor intunecate si chiar pentru atenuarea aspectului ridurilor!
   
Formula
Textura sa cremoasa si bogata se aplica usor si creeaza o baza proaspata pentru look-ul de zi cu zi. Formatul de stick permite o aplicare rapida si usoara.
   
Sfaturi de la make-up artisti
Pentru a alege nuanta perfecta, fondul de ten trebuie testat pe linia maxilarului. Max Factor Pan Stik poate fi folosit pe intreaga suprafata a fetei sau doar pentru a ascunde petele. Ai grija ca intotdeauna sa aplici fondul de ten in lumina naturala. Foloseste degetele pentru aplicare pentru a incalzi fondul de ten si pentru o acoperire uniforma.
   
- Fond de ten tip baton pentru o acoperire maxima;
- Textura cremoasa ofera un finish uniform, catifelat;
- Acoperire maxia cu minum de efort;
- Formatul stick permite o aplicare rapida;
- Atenueaza aspectul ridurilor;
- La indemana pentru retusuri rapide.
   

Ingrediente: Paraffinum Liquidum, Kaolin, Copernicia Cerifera Cera,Paraffin, Cera Alba, Talc, Microcristallina Cera, SyntheticWax, Ethylene/Propylene Copolymer, Polyethylene,Propylparaben, Methylparaben, Sorbic Acid, Parfum,Coumarin, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol,Geraniol, [+/- Cl 77891, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499]

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Fond de ten, Tip Clasic
Forma/Textura Fluid
Gradul de acoperire Mare


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Beneficii Antiacneic
Anti-imbatranire
Greutate 9 g


CULOARE

Nuanta Bisque ivory
Cod culoare 96

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.