Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Bosch UniversalDrill 06039D7000, 18 V, 1900 RPM, 60 Nm, 13 mm mandrina rapida, cap surubelnita dublu, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
347,76 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

06039D7000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Bosch UniversalDrill 06039D7000, 18 V, 1900 RPM, 60 Nm, 13 mm mandrina rapida, cap surubelnita dublu, fara acumulator/incarcator de la Bosch

Mai multa putere si durabilitate sporita pentru performanta optima de gaurire si insurubare

Durabilitate si performanta superioara intr-o singura scula – masina de gaurit UniversalDrill 18V-60 asigura putere, precizie si faciliteaza gaurirea in lemn, metal si plastic, garantand totodata insurubare fara efort. Acum, pe langa versatilitate si puterea oferita de cele 20 de trepte ale momentului de torsiune si de cutia de viteze cu 2 trepte de viteza, tehnologia motorului fara perii garanteaza faptul ca masina de gaurit functioneaza mai eficient, asigurand un timp de functionare mai lung. Mandrina din metal robusta de 13 mm, de calitate superioara, fixeaza burghiele bine in pozitie si permite schimbarea cu usurinta a accesoriilor. Scula apartine gamei POWER FOR ALL ALLIANCE. Un acumulator poate actiona o gama larga de scule de la diferite marci.

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

 

Rezistenta si putere

Motorul fara perii imbina o durata de utilizare semnificativ mai lunga cu putere mai mare. Functionand electronic, acesta reduce incalzirea, este fara contact, fara uzura si functioneaza cu eficienta maxima in timp ce dimensiunile compacte permit o constructie a sculei mai usoara si mai usor de utilizat.

 

Mandrina din metal

Mandrina rapida permite schimbarea rapida burghielor cu o singura mana si fixeaza burghiele cu o forta mare de strangere. Materialul metalic este mai robust si mai fiabil si previne eficient desfacerea burghielor. Capacitatea mandrinei variaza intre 2 si 13 mm.

 

Usureaza precizia

20 de trepte ale cuplului pentru precizie maxima: selecteaza pur si simplu cuplul dorit cu ajutorul inelului de configurare preliminara individuala pentru diferite materiale. Odata fixat, reglajul final maxim asigura o putere optima.

 

Doua trepte pentru putere constant optima

Angrenajul cu 2 trepte permite reglajului de putere potrivit pentru fiecare lucrare. Prima treapta cu turatie scazuta este ideala pentru insurubare si gaurire de diametre mai mari in timp ce treapta a doua asigura un avans rapid la executarea gaurilor de diametre mici.

 

Lumina cu LED-uri pentru vizibilitate optima

Lumina cu LED-uri integrata este practica pentru lucrul in zone slab iluminate.

 

Indicarea practica a puterii

Verifica puterea acumulatorului rapid apasand si mentinand apasat comutatorul de pornire/oprire. Maximum trei lumini cu LED-uri verzi indica puterea ramasa aproximativa.

 

Tehnologia Syneon: functionare mai indelungata

Tehnologia Syneon elibereaza puterea optima in timpul lucrarilor care solicita o putere mare si asigura rezistenta maxima pentru lucrarile mai putin intensive.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Surubelnita electrica
Tip lucrare

Hobby

Semiprofesional

Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn, Metal, Plastic
Tip mandrina Standard
Dimensiune mandrina 13 mm
Continut pachet 1 burghiu / surubelnita
Culoare Verde

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 71 dB
Viteza maxima (rpm) 1900
Tensiune alimentare 18 V
Cuplu maxim 60 Nm

DIMENSIUNI

Diametru gaurire in otel 13 mm
Diametru gaurire in lemn 35 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.