Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Bosch EasyDrill 06039D8000, 18 V, 1630 RPM, 40 Nm, 13 mm mandrina rapida, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
279,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

06039D8000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Bosch EasyDrill 06039D8000, 18 V, 1630 RPM, 40 Nm, 13 mm mandrina rapida, fara acumulator/incarcator de la Bosch

Gaurire si insurubare versatile cu scula ergonomica EasyDrill 18V-40

Cand este vorba despre utilizare confortabila si practica, masina versatila EasyDrill 18V-40 este alegerea evidenta in materie de scule multifunctionale. Acest ajutor cu acumulator prezinta o cutie de viteze cu 2 trepte si 20 de setari ale momentului de torsiune care asigura cuplul optim in timpul insurubarii si viteza adecvata in timpul gauririi. Schimbarea capetelor de surubelnita si a burghielor este usoara datorita mandrinei cu un manson de 13 mm. Masina de gaurit este compacta si are un design ergonomic, iar iluminarea incorporata cu LED elimina dificultatea lucrului in zone intunecoase. EasyDrill 18V-40 este scula multifunctionala capabila de o gama larga de lucrari de gaurire in lemn, metal, plastic, precum si de aplicatii de insurubare. Scula apartine gamei POWER FOR ALL ALLIANCE. Un acumulator poate actiona o gama larga de scule de la diferite marci.

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

 

Doua trepte pentru putere constant optima

Angrenajul cu 2 trepte permite reglajului de putere potrivit pentru fiecare lucrare. Prima treapta cu turatie scazuta este ideala pentru insurubare si gaurire de diametre mai mari in timp ce treapta a doua asigura un avans rapid la executarea gaurilor de diametre mici.

 

Usureaza precizia

20 de trepte ale momentului de torsiune: selectati momentul de torsiune dorit cu ajutorul inelului de reglare preliminara individuala pentru diferite materiale.

 

Iluminare difuza incorporata

Conceptul PowerLight se bazeaza pe un LED puternic incorporat care asigura o iluminare difuza optima a pieselor de lucru in medii intunecoase.

 

Schimbare rapida si usoara a varfului de burghiu

Designul de tip mandrina cu un manson si blocare automata a axului permite utilizarea cu o singura mana pentru schimbarea rapida si usoara a varfului de burghiu.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn, Metal
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 13 mm
Continut pachet Masina de gaurit si insurubat
Material Plastic, Metal
Culoare Verde Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 89 dB
Viteza maxima (rpm) 1630
Tensiune alimentare 18 V
Trepte ajustare cuplu 21
Cuplu maxim 40 Nm

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 2 Ah
Durata de incarcare 2 h

DIMENSIUNI

Lungime 180 mm
Latime 57 mm
Inaltime 214 mm
Greutate 1.3 Kg
Diametru gaurire in otel 13 mm
Diametru gaurire in lemn 30 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.