Masina de gaurit si insurubat pe acumulator Bosch AdvancedDrill 06039B5009, 18 V, 1350 RPM, 42 Nm cuplu maxim, 35 mm diametru maxim gaurire, adaptor mandrina, cap surubelnita, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
475,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

06039B5009

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit si insurubat pe acumulator Bosch AdvancedDrill 06039B5009, 18 V, 1350 RPM, 42 Nm cuplu maxim, 35 mm diametru maxim gaurire, adaptor mandrina, cap surubelnita, fara acumulator/incarcator de la Bosch

AdvancedDrill 18 cu acumulator cu interfata de operare intuitiva pentru o utilizare incredibil de usoara

 

Aceasta masina de gaurit/insurubat cu acumulator este extrem de intuitiva si foarte versatila. Alegerea modului dorit pentru setarea automata a treptelor pentru insurubare sau gaurire este usoara. Directia de rotatie poate fi schimbata printr-un singur clic, datorita sistemului electronic de comutare inovator cu indicator LED. Motorul sau fara perii ofera putere, compactitate si rezistenta. Un capac magnetic pentru insurubare si o mandrina de 13 mm pentru gaurire face schimbarea aplicatiilor si mai simpla. AdvancedDrill 18 permite abordarea unei varietati de lucrari in lemn, plastic si metal. Scula apartine gamei POWER FOR ALL ALLIANCE. Un acumulator poate actiona o gama larga de scule de la diferite marci.

 

Conceputa pentru gaurire si insurubare

 

Usureaza fixarea tablourilor si a lampilor

   

Utilizare cu o singura mana datorita capacului magnetic

   

Diametre de gaurire in lemn de pana la 35 mm

 

Functiile si avantajele AdvancedDrill 18

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

 

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

   

Este imposibila alegerea modului gresit

 

Selectia intuitiva a modurilor usureaza comutarea intre insurubare si gaurire. Vitezele sunt adaptate automat conform modului de lucru selectat pentru potrivire perfecta la fiecare lucrare.

   

Lucrati intotdeauna in directia corecta

 

Sistemul de comutare inovator si usor de manevrat este prevazut cu un LED care indica clar daca scula electrica se roteste inainte sau inapoi. Daca scula electrica a fost in repaus pentru timp, ea va porni cu rotire spre inainte.

   

Rezistenta si putere

 

Motorul fara perii imbina o durata de utilizare semnificativ mai lunga cu putere mai mare. Functionand electronic, acesta reduce incalzirea, este fara contact, fara uzura si functioneaza cu eficienta maxima in timp ce dimensiunile compacte permit o constructie a sculei mai usoara si mai usor de utilizat.

   

Tine suruburile pe pozitie pentru utilizare cu o singura mana

 

Capacul magnetic tine suruburile automat pe pozitie, astfel incat o mana este libera sa tina piesa de lucru, pentru mai multa flexibilitate si libertate in timpul lucrului.

   

Schimbare rapida a adaptoarelor pentru lucrul rapid

 

Interfata QuickSnap permite schimbarea rapida a mandrinei cu capacul magnetic pentru comutare rapida intre gaurire si insurubare.

   

Accesorii intotdeauna la indemana

 

Cu magazia de suruburi accesoriile sunt intotdeauna la indemana. Un magnet de pe soclul sculei electrice tine suruburile si capetele de surubelnita pentru un acces usor.

 

Produse Complementare

 

2607019442  

 

Set de burghie pentru metal HSS-R, 10 bucati

   

2607019324

 

Set de burghie si capete de surubelnita X-Line cu invelis TiN, 30 bucati

   

1600A005B0

 

Acumulator PBA 18V 2.5Ah W-B  

   

1600A00K1P

 

Set acumulator si incarcator 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn Otel
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 13 mm
Functii Magnetic Schimbare rapida
Continut pachet 1 x Masina de gaurit si insurubat
Culoare Verde

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima (rpm) 1350
Tensiune alimentare 18 V
Trepte ajustare cuplu 20

DIMENSIUNI

Lungime 158 mm
Latime 58 mm
Inaltime 224 mm
Greutate 1 Kg
Diametru gaurire in otel 13 mm
Diametru gaurire in lemn 35 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.