Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TE-CD 18/40 Li BL - Solo, 18 V, motor Brushless, 40 Nm, 21 trepte cuplu, 10 mm mandrina, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
254,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4513997

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TE-CD 18/40 Li BL - Solo, 18 V, motor Brushless, 40 Nm, 21 trepte cuplu, 10 mm mandrina, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Informatii despre produs TE-CD 18/40 Li BL - Solo

  • Power X-Change - Masina de gaurit fara fir este membra a familiei Power X-Change, in care toti acumulatorii pot fi combinati cu toate uneltele din sistem. Livrarea nu include acumulatorul sau incarcatorul.
  • Puternic - Cutia de viteze puternica cu doua trepte a masinii de gaurit fara fir permite gaurirea si insurubarea puternice cu un cuplu de 40 Nm si 21 de niveluri de cuplu.
  • PurePOWER fara perii - Motorul fara perii puternic si cu intretinere redusa asigura o performanta maxima cu o durata de functionare mai lunga in comparatie cu motoarele conventionale cu perii de carbon.
  • Mandrina de gaurit fara cheie - Mandrina de gaurit cu un singur manson de 13 mm ia accesoriul dorit in cel mai scurt timp.
  • Lucrati in functie de material - variatorul de turatie permite ajustarea optima la fiecare material si aplicatia respectiva si asigura rezultate exacte.
  • Iluminare optima - Pentru a putea lucra chiar si in zone intunecate, inaccesibile, lumina LED integrata asigura intotdeauna o vizibilitate perfecta si o iluminare optima.
  • Confort - Designul ergonomic si suprafata de prindere moale asigura ca surubelnita cu acumulator se aseaza sigur si confortabil in mana, chiar si in timpul utilizarii indelungate.

 

Un sistem de acumulatori pentru toate dispozitivele Power X-Change

 

Nu exista potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.

Sistem activ de gestionare a acumulatorului

 

Celulele noastre high-end cu litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate a acumulatorului  ABS.

 

 

Schimbare usoara a accesoriului

 

Datorita mandrinei rapide cu manson, diferite burghie (0,8 - 10 mm) pot fi schimbate usor si rapid.

Maner ergonomic moale

 

Manerul moale ergonomic, care este conceput pentru o manevrabilitate maxima si ofera o prindere ferma si sigura, permite lucrul confortabil.

Variator de viteza practic

 

Cu ajutorul variatorului de viteza, masina de gaurit fara fir poate fi adaptata in mod optim la materialul si domeniul de aplicare respectiv.

Iluminare LED integrata

 

Iluminarea LED integrata asigura o vizibilitate mai buna si permite lucrul optim chiar si in zonele intunecate si greu accesibile.

 

Puternic si durabil
Einhell PurePOWER Motor fara perii

Motorul fara perii PurePOWER asigura performante maxime, mai multa durata de functionare si durata maxima de viata. Spre deosebire de motoarele cu perie de carbon, motorul fara perii nu este supus nici unei uzuri si, prin urmare, este lipsit de intretinere. 

Atunci cand va inregistrati online, o promisiune de service de 10 ani se aplica motorului fara perii PurePOWER.
Performanta puternica pentru fiecare proiect
Un dispozitiv de incredere pentru orice pasionat de bricolaj

Masina de gaurit si de insurubat fara fir Einhell TE-CD 18/40 Li BL - Solo are o cutie de viteze puternica cu doua trepte si ofera un cuplu de 40 Nm in 21 de setari de cuplu, care permit lucrari puternice de gaurire si insurubare. Ambreiajul cu alunecare a cuplului previne strangerea excesiva a suruburilor. 

Masina de gaurit si insurubat are o rotatie in sensul acelor de ceasornic si in sens invers pentru insurubarea si desurubarea suruburilor si o functie de oprire rapida care previne depasirea vitezei masinii de gaurit si insurubat fara fir.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 10 mm
Functii Motor fara perii
Continut pachet 1 x Masina de gaurit si insurubat
Material Plastic Metal
Culoare Rosu Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima (rpm) 1450
Trepte ajustare cuplu 21
Cuplu maxim 40 Nm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.