Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TP-CD 18/60 Li BL Solo, 18 V, motor Brushless, 22 trepte de cuplu, 13 mm mandrina, 60 Nm, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
498,04 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.26 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4514210

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TP-CD 18/60 Li BL Solo, 18 V, motor Brushless, 22 trepte de cuplu, 13 mm mandrina, 60 Nm, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Informatii despre produs TP-CD 18/60 Li BL Solo

  • Power X-Change - Masina de gaurit/insurubat fara fir TP-CD 18/60 Li BL - Solo face parte din familia Power X-Change, in care toti acumulatorii pot fi combinati cu toate uneltele de sistem.
  • Puternic - Cutia de viteze cu 2 viteze cu functie de oprire rapida si rotatie in sensul acelor de ceasornic si invers permite gaurirea si insurubarea puternica cu un cuplu de 60 Nm si 22 de setari de turatie.
  • PurePOWER fara perii - Motorul fara perii puternic si cu intretinere redusa asigura o performanta maxima cu o durata de functionare mai lunga in comparatie cu motoarele conventionale cu perii de carbon.
  • Mandrina de gaurit cu actiune rapida - Mandrina de gaurit cu actiune rapida din metal de 13 mm, cu un singur manson, ia accesoriul dorit in cel mai scurt timp.
  • Lucrati in functie de material - Sistemul electronic de viteza asigura rezultate exacte datorita adaptarii optime la fiecare material si la aplicatia respectiva.
  • Iluminare optima - Pentru a putea lucra chiar si in zone intunecate, inaccesibile, lumina LED integrata asigura intotdeauna o vizibilitate perfecta si o iluminare optima.
  • Livrare fara acumulator - Masina de gaurit cu acumulator TP-CD 18/60 Li BL - Solo este livrata fara acumulator Power X-Change si fara incarcator. Acestea sunt disponibile separat.

Design ergonomic

 

Designul ergonomic cu maner moale si manerul suplimentar asigura o prindere sigura si un lucru confortabil chiar si in timpul operatiunilor mai lungi.

Lumina LED integrata

 

Lumina LED integrata in masina de gaurit cu percutie fara fir garanteaza o buna vizibilitate si o iluminare suficienta la locul de munca.

Schimbare rapida a uneltei

 

Mandrina de gaurit din metal de inalta calitate de 13 mm cu eliberare rapida permite schimbarea rapida si usoara a uneltei.

Cutie de viteze metalica robusta

 

Angrenajul din metal robust si cele 22 de niveluri de cuplu asigura o transmisie eficienta a puterii si o durata lunga de viata a dispozitivului.

 

Puternic si durabil
Einhell PurePOWER Motor fara perii

Motorul fara perii PurePOWER asigura performante maxime, mai multa durata de functionare si durata maxima de viata. Spre deosebire de motoarele cu perie de carbon, motorul fara perii nu este supus nici unei uzuri si, prin urmare, este lipsit de intretinere. 

Atunci cand va inregistrati online, o promisiune de service de 10 ani se aplica motorului fara perii PurePOWER.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 13 mm
Functii Lumina LED
Continut pachet 1 x Masina de gaurit si insurubat
Material Plastic Metal
Culoare Rosu Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima (rpm) 2000
Trepte ajustare cuplu 22
Cuplu maxim 60 Nm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.