Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Haier HWDQ90B416FWBB-S, 9+5 Kg, 1600 rpm, Inverter BPM, Instant Mix Technology, Refresh, I-Time, Aquastop, Clasa A/D, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Haier HWDQ90B416FWBB-S, 9+5 Kg, 1600 rpm, Inverter BPM, Instant Mix Technology, Refresh, I-Time, Aquastop, Clasa A/D, Negru de la Haier

Clasa A

Masina de spalat cu uscator cu cea mai buna clasa energetica - clasa A. Pana la 51% reducere de consum de energie vs clasa G.

Cantitatea necesara de apa

AquaStop este un dispozitiv situat pe tubul de alimentare care opreste apa daca tubul se deterioreaza. In cazul unui debit de apa, va aparea un semn rosu care indica faptul ca tubul trebuie inlocuit. Aquastop it permite sa iti protejezi masina si sa ai intotdeauna controlul asupra acesteia.
Tamburul masinii de spalat rufe cu uscator HAIER, din otel inoxidabil, a fost proiectat sa protejeze perfect toate hainele, chiar si pe cele mai delicate: Design special al suprafetei tamburului pe care rufele aluneca usor in timpul rotatiei acestuia. Hainele sunt tratate cu atentie atat in timpul spalarii cat si in timpul uscarii.
12 programe presetate de spalare impreuna cu cele 3 de programe de uscare: optiuni multiple de spalare/uscare care acopera intreaga gama de tesaturi, intervale de timp si grade de murdarire, in paralel cu satisfacerea celor mai diverse nevoi de curatare, igienizare si dezinfectare.
Kg Load: In timpul primelor minute ale programului de spalare (doar pentru anumite programe), indicatorul ramane aprins in timp ce senzorul inteligent cantareste greutatea rufelor. Ajusteaza automat durata programului si consumul de apa, economisind astfel energia.

Functia START DELAY: Apasarea butonului “delay” permite setarea intarzierii, in trepte de cate 60 de minute, cu durata maxima de pana la 24 de ore. Selectati programul de spalare dorit si apoi apasati butonul pentru a activa optiunea start delay (display-ul va afisa h00) si apoi apasati din nou pentru a seta intarzierea de 1 ora (afisajul va arata h01). Perioada maxima este de 24 ore (pe display va fi afisat h24) moment in care pornirea intarziata va fi resetata la 0.

Confirmati prin apasarea butonului START/PAUZA (incepe numaratoarea inversa).

Nume produs /Cod comercial HWDQ90B416FWBB
Incorporabil / Independent Incorporabil
Capacitate de bumbac (kg) spălare 9
Capacitate bumbac uscare (kg) 5
Viteza maxima stoarcere (rpm) 1600

Conectivitate Nu
Nivel electronic Touch
Motor Inverter BPM
Tip steker Schuko
Tensiune (V)220-240

Uscare rapida Nu
Programmes number 15+1
Optiuni pornire intarziata Yes (up to 24h)
Caracteristica principala Sistem de putere mixt +
Abur Da

Culoare principala produs Black
Culoare / material usa Black + Smokey

Energy Efficiency Class EEIw A
Energy Efficiency Class EEIwd D
Spin-drying efficiency class B
Weighted energy consumption [100 cycles W] 49
Weighted energy consumption [100 cycles WD] 266
Eco 40-60 Duration Full 228
Wash&Dry Duration Full 550
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3 76
Airborn acoustical noise emission class B
Water consumption washing 46
Water consumption W+D 75

Inaltime produs ambalat 82
Latime produs neambalat 60
Adancime produs neambalat 53
Cabinet depth mm (without pipes and door) 483
Greutate neta (kg) 64
Greutate bruta (kg) 66

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.