Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, 5 kg, 800 rpm, Display LED, 23 de programe, Clasa A+, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, 5 kg, 800 rpm, Display LED, 23 de programe, Clasa A+, Alb de la Albatros

Ajutor in casa ta

Cosul plin cu haine de spalat nu trebuie sa te mai sperie! Uita de spalatul cu mâna, sapun de casa sau detergent manual!

E timpul sa faci alegerea potrivita pentru tine si familia ta! Cu ajutorul masinii de spalat automate Albatros economisesti timp pretios, uiti de oboseala si te asiguri ca hainele tale vor fi tot timpul impecabile.

 
inox

Clasa energetica A+

Masina de spalat Albatros ofera eficienta si performanta cu un consum redus de energie electrica.

Nu iti mai fa griji pentru factura la lumina si spala linistit hainele, la final de luna singura diferenta va fi calitatea neschimbata a imbracamintei tale. 

inox

Capacitate 5 kg - 800 RPM

Cu o capacitate de 5 kilograme, aceasta raspunde imediat nevoilor tale, iar tu economisesti timp pretios. Rufele bine stoarse se usuca mai repede, nu? Profita de cele 800 rpm dar si de posibilitatea de a selecta numarul rotatiilor pe care le doresti in functie de hainele spalate si asigura-te ca hainele vor fi tot timpul impecabile, usor de uscat si calcat.

De exemplu, centrul de centrifugare pentru hainele delicate este de 300-500 rpm, in timp ce pentru hainele mai groase acesta ar trebui sa fie in jur de 800 rpm.

inox

Programator electronic - afisaj cu led-uri

In garderoba fiecarei persoane exista haine din diferite materiale iar modul de spalare difera de la o haina la alta. Acum ai posibilitatea sa alegi programul de spalare dorit in functie de gradul de murdarie al rufelor, de materialul din care sunt facute sau de accesoriile pe care le au aplicate.

Programatorul electronic te ajuta sa alegi numarul de grade la care vrei sa speli, numarul de rotatii si durata programului de spalare. Deasemenea, tu vei fi tot timpul la curent cu procesul nivelului de spalare datorita afisajului cu leduri

inox

23 programe de spalare

Bumbac, sintetic, spalare rapida? Alegi ce vrei, cum vrei! Masina de spalat Albatros iti pune la dispozitie 23 de programe de spalare pentru toate tipurile de haine pe care le ai in sifonier.

Printr-o simpla rotire de buton alegi programul potivit in functie de nevoile tale din acel moment.

inox

Functie FARA STOARCERE

Sunt haine care nu necesita stoarcere sau pur si simplu nu vrei tu ca acestea sa fie stoarse dupa spalare? Stai fara griji, poti selecta cu usurinta functia „fara stoarcere” .

Cu ajutorul acestei functii protejezi hainele sensibile si, in acelasi timp, te asiguri ca acestea se vor calca mult mai usor.

inox

Functie PRESPALARE

Indiferent de programul de spalare selectat, poti opta, in acelasi timp, si pentru optiunea de prespalare. Astfel, in cazul in care hainele au un grad de murdarie mai mare, vor trece printr-un proces de prespalare inaintea programului de spalare propriu zis.

La final, hainele tale vor fi impecabile!

inox

Control antispuma

Controlul antispuma te asigura ca hainele vor fi limpezite foarte bine si ca nu vor ramâne urme de detergent pe ele. In momentul in care se depisteaza si cea mai mica urma de detergent, masina de spalat va initia o clatire suplimentara.

Aceasta functie este una extrem de importanta, mai ales atunci când exista persoane care sunt alergice la substantele din detergentii de rufe sau in cazul in care in casa exista bebelusi, a caror piele este extrem de sensibila.  

inox

Programe rapide

Daca ai ceva urgent de spalat, stai fara griji! Cu ajutorul programelor rapide de 15-30-45 minute rezolvi rapid problema petelor si ai hainele ca noi in mai putin de o ora

inox

Program curatare tambur

Prelungeste durata de viata a masinii tale de spalat cu ajutorul programului de curatare tambur.

Acest ciclu de spalare este special creat pentru a curata tamburul si cuva, executând o sterilizare a acestora la o temperatura de 90 grade pentru a creste eficienta si a spala rufele mult mai bine

inox

Timer

Bucura-te de flexibitate! Masina de spalat Albatros detine optiunea de timer (3, 6 sau 9 ore).

Astfel, poti baga rufele la spalat dimineata si poti amâna finalizarea procesului cu 3, 6 sau 9 ore, astfel incât programul sa se finalizeze cand ajungi tu acasa

inox

Blocare acces copii

Fii fara griji! Te poti asigura ca cei mici nu vor avea acces la butoanele masinii de spalat prin activarea modului de blocare acces copii. .

Prin intermediul acestei functii toate butoanele vor fi blocate, cu exceptia butonului OFF

inox

Avertizare sonora

Lasa masina de spalat sa isi faca treaba, iar tu ocupa-te de alte treburi casnice. In momentul in care programul de spalare se va termina, aceasta va emite un semnal sonor pentru a te anunta .

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      800
    • Capacitate de incarcare (kg)
      5
    • Numar de programe
      23
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.