Masini de spalat rufe Whirlpool

Masini de spalat rufe Whirlpool cu preturi cuprinse intre 1728 lei si 3999 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Masini de spalat rufe marca Whirlpool si o multime de alte oferte. Masini de spalat rufe produse de Whirlpool la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Whirlpool si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Masini de spalat rufe. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Masini de spalat rufe Whirlpool, toate la preturi ieftine. In categoria Masini de spalat rufe sunt disponibile produse ieftine marca Whirlpool. Cel mai bun pret la Masini de spalat rufe Whirlpool, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi o masina de spalat rufe marca Whirlpool

Atunci cand vrei sa alegi cel mai bun fierbator Philips, sunt cateva aspecte importante de care iti recomandam sa tii cont. In primul rand, puterea motorului este esentiala, iar in magazinul nostru online iti stau la dispozitie o varietate de modele de fierbatoare Philips cu o putere de 1800 W sau chiar 2200 W, in functie de nevoile tale. Cantitatea minima de apa pe care o poti fierbe este un aspect la fel de important. Iar din acest punct de vedere, fierbatoarele Philips din oferta noastra online au, in general, o capacitate minima de 1.5 litri. Ca sa fii sigur ca incalzesti doar cantitatea de apa de care ai nevoie, fierbatoarele Philips vin insotite de indicator pentru nivelul apei, in unele cazuri masurata in cesti. Astfel, economisesti si apa, dar si energie.

O masina de spalat rufe Whirlpool imbina perfect tehnologii inteligente cu optimizarea resurselor, astfel incat sa poti avea parte de haine impecabile si totodata un consum cat mai mic. Poti obtine usor rezultatele pe care ti le doresti datorita tehnologiei Al 6-lea simt de la Whirlpool. Tehnologia 6th Sense foloseste senzori inteligenti pentru a monitoriza si optimiza constant procesul de spalare, regland timpul de spalare, consumul de apa, consumul de energie si nu numai. Acest lucru face ca masinile de spalat Whirlpool sa fie si foarte eficiente din punct de vedere energetic. In plus, oferta Badabum.ro cuprinde o gama larga de masini de spalat rufe Whirlpool cu functii intuitive si inteligente. Pentru eficienta maxima, functia Eco Dose detergent ajuta la dozarea optima a detergentului lichid, afisand cantitatea de detergent necesara in functie de cantitatea de rufe din cuva. In felul acesta, nu doar ca folosesti strict cantitatea de detergent de care ai nevoie, insa acesta actioneaza si mai eficient, fiind astfel mai delicat cu hainele. De asemenea, tehnologia Zen a masinilor de spalat rufe Whirlpool asigura un nivel foarte scazut de zgomot si vibratii, optimizand totodata si consumul de apa si energie si asigurand fiabilitate maxima si rezistenta in timp. In plus, masinile de spalat rufe din gama Supreme Silence ofera o functionare silentioasa, cu mai putine vibratii si aceleasi rezultate impecabile. In cazul masinilor de spalat Whirlpool din gama Fresh Care+, nu doar ca te poti bucura de 10 ani garantie la motorul inverter, insa cu ajutorul tehnologiei Soft Move, ai parte de o multime de programe personalizate adaptate pentru fiecare tip de haina si tesatura - de la programe speciale pentru lana, pana la cele pentru blugi, de exemplu.

Ce tipuri de masini de spalat Whirlpool gasesti pe Badabum.ro

In magazinul nostru online ai la dispozitie o varietate de modele de masini de spalat rufe Whirlpool, adaptate nevoilor tale. Unul dintre cele mai importante aspecte de luat in calcul este capacitatea de incarcare a cuvei. Astfel, poti alege o masina de spalat cu o capacitate cuprinsa intre 5 kg si 7 kg, dar poti opta si pentru o capacitate de peste 8 kg in cazul in care ai mereu foarte multe rufe de spalat. In ce priveste viteza de centrifugare, iti recomandam sa alegi o masina de spalat Whirlpool cu 1200 de rotatii pe minut sau chiar mai mult. Daca iti doresti o optiune 2 in 1, ai la dispozitie si masini de spalat rufe cu uscator integrat. Totodata, poti alege dimensiuni standard sau chiar masini de spalat rufe Whirlpool slim, in cazul in care dispui de un spatiu mai limitat. Ai libertatea de a alege chiar si numarul de programe, iar in acest sens ai la dispozitie o multime de programe de spalare pentru orice tip de tesatura. Descopera ofertele noastre la masini de spalat rufe Whirlpool si bucura-te de un raport calitate - pret avantajos.