Electrolux Masina de spalat rufe cu uscator EWW1685SWD, 8 kg, 1600 rpm, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator EWW1685SWD, 8 kg, 1600 rpm, clasa A, alb de la Electrolux

Reglati durata ciclului pentru a se incadra in programul dumneavoastra, nu invers

Asigurati-va ca spalatul rufelor se va face conform programului dumneavoastra. Cu TimeManager® puteti modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastra vor fi gata exact la momentul dorit.

 

Tehnologie adaptata fiecarui ciclu de spalare

Puneti rufele de spalat in tambur si lasati DualCare™ sa faca restul. Tehnologia sa OptiSense detecteaza automat dimensiunea fiecarei incarcaturi, calculand necesarul de apa si durata programului. Deci, indiferent ce spalati, obtineti intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor.

 

Dublu de ingrijire cu de doua ori mai putin spatiu necesar

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux DualCare™ va permite sa spalati si sa uscati toate rufele intr-un singur ciclu. Cu programe pentru fiecare tesatura, inclusiv pentru articole din lana si delicate, puteti spala si usca cu incredere hainele preferate, in mod repetat.

 

Masina de spalat cu uscator cu atingere delicate

Sistemul DualCare™ de la aceasta masina va permite sa spalati si sa uscati toate tesaturile delicate, inclusiv articolele care se spala doar manual. Cu programele delicate si temperaturile mai reduse de uscare nu numai ca vedeti diferenta, dar o si simtiti.

 

Descoperiti beneficiile aburului

Spalatoriile profesionale se bazeaza pe abur pentru a relaxa fibrele si indeparta cutele. Programul nostru cu abur va ofera acasa aceleasi functii, eliminand mirosurile neplacute si usurand calcatul. Deci, petreceti mai putin timp si depuneti mai putine eforturi cu rufele.

 

Spalati si uscati orice incarcatura intr-o ora

Programul de spalare si uscare de 60 de minute de la DualCare™ este perfect pentru spalarea rufelor dupa servici - sau in orice moment va grabiti. Oferindu-va rezultate excelente in doar o ora, acesta va economiseste timpul si va asigura cea mai buna eficienta energetica.

 
 
Caracteristici
 

Tip produs: Masini cu uscator

Tip incarcare: Frontala

Tip afisaj: LCD

Viteza de centrifugare (rpm): 1600

Capacitate de incarcare (kg): 8 spalare / 4 uscare

Clasa de eficienta energetica: A

Clasa de eficienta la spalare: A

Programe:

Matase
Stoarcere / Drenaj
Clatire 
Cuverturi

Program bumbac: Da

Program lana: Da

Program delicate: Da

 

Functii speciale:

Time Manager
Sistem de echilibrare a incarcaturii

Protectie impotriva inundatiilor: Da

Programare intarziata: Da

Altele:

Uscare prin condensare
Motor Inverter

Consum mediu anual de apa (l): 19400

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 76

Nivel de zgomot la spalare dB(A): 51

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 52.2

Culoare: Alb

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.