Masina de spalat rufe frontala WHIRLPOOL AWG 1112 S/PRO, 6th sense, 11kg, Clasa A+++, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe frontala WHIRLPOOL AWG 1112 S/PRO, 6th sense, 11kg, Clasa A+++, argintiu de la Whirlpool

Acesta asigura o performanta superioara de curatare, eliminand pana la 115 dintre cele mai dificile pete intr-o ora.

Este programul perfect de spalare pentru acele mici afaceri, cum ar fi restaurantele, cafenelele, saloanele de infrumusetare si Spa, unde rata de rulare a obiectelor de masa si a prosoapelor este rapida si este necesar sa le puteti spala rapid si eficient.

Acesta garanteaza un rezultat extraordinar de curatire si dezinfectare, datorita spalarii la temperaturi extrem de ridicate (peste 80 ° C), care ucide 100% germenii si bacteriile daunatoare.

Este programul optim de spalare pentru acele intreprinderi mici, cum ar fi :casele de ingrijire, cluburile sportive ,salile de sport, hotelurile si pensiunile, unde curatenia si igiena sunt vitale pentru a preveni contaminarea si raspandirea germenilor.

Acest program permite eliminarea a 100% din polen, alergenii animalelor de casa si acarienii din praf .

Acest program este ideal pentru medii cum ar fi gradinitele, care trebuie sa fie curate si sigure, deoarece copiii sunt susceptibili la toate tipurile de boli.

Prin pastrarea paturilor, a imbracamintei si a tuturor materialelor fara germeni si bacterii, riscul de infectie este redus.

Senzorii inteligenti 6Th Sense adapteaza resursele in functie de greutatea si tipul incarcaturii, oferind economii de pana la 50% * pe energie, apa si timp.

Datorita motorului Direct Drive si a designului special anti-vibratie al panourilor laterale, acesta asigura cel mai mic nivel de zgomot de pe piata. **

Tehnologia Soft Move dispune de senzori 6th Sense, care adapteaza dinamic miscarea tamburului oferind ingrijire ideala a imbracamintei, asigurand in acelasi timp distribuirea uniforma a rufelor delicate in interiorul tamburului



Caracteristici generale

Capacitate de spalare (kg) 11
Viteza de centrifugare (rpm) 1200
Clasa eficienta energetica A+++
Numar programe spalare 10
Tehnologii si sisteme Al 6-lea simt, Zen Technology, Soft Move
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      11
    • Numar de programe
      10
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Silver

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.