Masina de spalat vase incorporabila Aeg FSK93800P, 13 seturi, 8 programe, 60 cm, inverter, clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Aeg FSK93800P, 13 seturi, 8 programe, 60 cm, inverter, clasa A++ de la AEG

SE RIDICĂ ATENT LA UN NOU NIVEL

Noua unică mașină de spălat vase AEG Comfortlift este prima mașină de spălat vase din lume care vă permite să glisați și să ridicați cu delicatețe coșul inferior. Vasele și vesela dvs. strălucitoare este ridicată cu delicatețe la o înălțime confortabilă de lucru. Vă permite să descărcați mai eficient și să încărcați mai eficace. O mașină de spălat vase concepută să lucreze după nevoile dvs. Cu Comfortlift, am adus spălatul automat al vaselor la un nivel complet nou.

Întotdeauna delicată cu vasele

Cu ComfortRails, puteți glisa delicat coșul la locul său fără a zdruncina farfuriile. Întotdeauna ușor de încărcat și descărcat. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu ciobirea sau crăparea vaselor dvs.

 
Încărcare și descărcare ușoară a tuturor ustensilelor

Spațioasa tavă pentru tacâmuri detașabilă de la această mașină de spălat vase face mai ușoară ca niciodată încărcarea, spălarea și descărcarea tacâmurilor și a ustensilelor. Concepută special pentru a optimiza spațiul și funcționalitatea, aceasta are capacitatea de până la 13 seturi de tacâmuri, precum și un canal extins pentru ustensilele lungi și voluminoase.

Curățare superioară și cea mai bună îngrijire a paharelor

Paharele dumneavoastră delicate pot fi acum curățate într-un mod mai sigur ca niciodată datorită sistemelor SoftGrip și SoftSpikes de la AEG care fixează perfect paharele, protejându-le de spargere.

 

Caracteristici

Instalare: Complet incorporabil

Clasă de energie / Performanţă de spălare / Performanţă de uscare: A / A / A

Capacitate de încărcare:13 seturi de vase

Nivel de zgomot: doar 39 (IEC 60704-3)

Consum de apă şi energie: 11 l, 0.857 kWh pentru program(e) Eco 50

Program pentru protejare veselă din sticlă

8 programe, 5 temperaturi

Programe maşină de spălat: +

Sistem de uscare: AirDry Technology

Afişaj LCD în mai multe limbi

Opţiune pornire cu întârziere de la 1 la 24 ore

SENSORLOGIC

Senzorul de apă detectează nivelul de murdărie şi reglează consumul de apă

Indicatori pentru sare şi ajutor la clătire

Alţi indicatori pentru Semnal sonor, Start intarziat 1h-24h, Extra igienizare, My Favorite, Clatire suplimentara, Sare, Time Saver, Semnal timp, XtraDry

Rază luminoasă pentru marcarea pe podea a timpului rămas

Lumină interioară pentru o vizibilitate bună înauntrul maşinii

Coş superior reglabil pe înălţime, chiar şi atunci când maşina de spălat este complet încărcată

Coşuri parte superioară cu 12 suporturi moi pentru pahare, 2 suporturi rabatabile, 2 suporturi din sârmă, rabatabile, pentru pahare, 4 suporturi moi, Raft suport de cani - rabatabil, Premium Rails, S/steel handle AEG

Coşuri parte inferioară cu 4 foldable plate racks Comfort Lift®, Maner inox

Dimensiuni încastrare Î(min/max)xLxA (mm): 820/900 x 600 x 570

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.