Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+, Rapid+, Motor Silent Inverter, 60 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+, Rapid+, Motor Silent Inverter, 60 cm, Alb de la Arctic

Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+, Rapid+, Motor Silent Inverter, 60 cm, Alb
 
Capacitate de incarcare 14 seturi
Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
 
Clasa energetica A+
Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!
 
Amanare pornire
Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
   
 
Eco 50
Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!
 
Sistem dedurizare apa
Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!
 
Motor Silent Inverter
Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor ofera eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
 
Eficient 58'
Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!
   
Intensiv 70
Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!
   
Rapid+
Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Standard
Capacitate incarcare 14 seturi
Numar programe 6
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Semi-integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Prespalare Economic Auto Intensiv Rapid Uscare
Functii Indicator terminare program Protectie impotriva inundatiilor Uscare Pornire programabila Incarcare la jumatate Sistem dedurizare apa
Pornire programabila 3 h 6 h 9 h

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 48 dB
Consum anual energie 299 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 1.06 kWh
Consum mediu anual de apa 3080 l
Consum de apa/ciclu de spalare 11 l

DIMENSIUNI

Inaltime 85 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 60 cm
Greutate 43.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.