Masina de spalat vase Candy CDPN 4S603PX, 16 seturi, 12 programe, WiFi, Clasa C, Display, Auto door open, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase Candy CDPN 4S603PX, 16 seturi, 12 programe, WiFi, Clasa C, Display, Auto door open, 60 cm, Inox de la Candy

Conectivitate prin wi-fi si bluetooth
Conecteaza-te prin Wi Fi si Bluetooth la masina ta de spalat vase si gestioneaza Brava de la distanta prin intermediul smartphone-ului. Cu ajutorul functiei Talking Candy poti utiliza masina de spalat printr-o simpla comanda vocala. Descarca aplicatia Simply Fi si obtii acces rapid si usor la continut suplimentar si sfaturi de spalare. Prin intermediul aplicatiei vei avea in permanenta sub control starea aparatului datorita verificarii inteligente si intretinerii programate. Datorita functiei de inventar, poti verifica intotdeauna nivelul de sare, solutia de clatire a vaselor si tabletele ramase.
 
Clasa A+++
Masina de spalat vase Candy CDPN 4S603PX are clasa energetica A+++ fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima de spalare.
 
Capacitate mare
Masina de spalat vase Candy Brava este prima pe piata cu o capacitate maxima de incarcare de pana la 16 seturi. Poti incarca si spala intr-un singur ciclu pana la 201 vase. Bucataria ta are o suprafata mica? Latimea de numai 600 mm a masinii de spalat vase Candy o face ideal de utilizat chiar si in spatiile inguste.
 
Functia Impulse
Functia Impulse (doar pentru anumite programe) utilizeaza o tehnologie de spalare cu impulsuri, care reduce consumul de apa si energie electrica si imbunatateste performanta. Pompa pulverizeaza, intermitent, puternice jeturi de apa peste vasele puse la spalat facilitand astfel curatarea lor.
 
Programul Zoom - 39'
Masina de spalat vase Candy Brava are cel mai rapid ciclu de spalare si uscare din clasa A de pe piata. In numai 39’ poti avea vasele gata de folosit. Cu programul Rapid 24’ beneficiezi de cea mai buna combinatie de timp si performanta pentru spalarea vaselor usor murdare in doar 24 de minute la 50 de grade. Cicluri mai rapide pentru o viata mai buna!
 
Programul intensiv - 75 grade
Candy Brava este aliatul ideal pentru a obtine o igiena perfecta in bucataria ta. Alege programul de Igienizare la 75⁰ cu o durata de 140’ pentru a steriliza vasele, cratitele si ustensilele de bucatarie  pentru a asigura protectia intregii familii impotriva virusurilor, bacteriilor si a germenilor care pot avea un impact negativ asupra sanatatii.
 
Programul Eco
Programul ECO, adecvat pentru vasele cu grad normal de murdarire, este cel mai eficient program in ceea ce priveste consumul de energie si apa. Acest program spala la o temperatura de 45⁰ si are o durata medie de 190’.
 
Delicate - 45 grade
Este un program special conceput pentru pahare si vesela delicate. Programul asigura o spalare delicata dar eficienta si o uscare fara urma. Durata medie a programului este de 85 de minute.
 
Perfect Rapid Zone
Perfect Rapid Zone este noul sistem de spalare capabil sa indeparteze si murdaria persistenta de pe vasele tale chiar si in cicluri de spalare rapida. Are 60% mai multa putere de curatare si un brat suplimentar.
 
Panoul de comanda
Noul afisaj intuitiv face totul mai usor: cu peste 20 de limbi diferite interfata poate comunica cu tine chiar in limba ta materna. Este amplasat frontal pe muchia usii lucru ce-ti faciliteaza selectarea programului de spalare dorit. Bucura-te de confortul interfetei Brava complet tactil.
 
Functia Addish
Ai mai gasit vase murdare, dupa ce ai pornit spalarea? Functia “ADDISH” te ajuta sa rezolvi problema: trebuie doar sa deschizi usa, sa adaugi vasele si sa o inchizi la loc. Ciclul va fi reluat din momentul in care a fost oprit.
 
Cosul Smart
Noul cos Smart are suporturi albastre special concepute pentru a-ti pozitiona mai bine vasele, tinind cont de stabilitatea si de distanta dintre acestea. Cosul superior are cu 10% mai mult spatiu si poate fi reglat in inaltime chiar si atunci  cand este complet incarcat. Acum poti spala si farfurii cu o dimensiune mare, cu 34.5 cm in diametru, si chiar tavi pentru cuptor.
 
Usa deschisa automat
La sfarsitul programului de spalare usa se va deschide automat, fapt ce grabeste uscarea prin eliberarea aburului, lasand vasele impecabile.
 
Functia autocuratare
Masina de spalat vase nu necesita o intretinere speciala deoarece rezervorul se curata automat. Pentru indepartarea depozitelor de calcar si murdarie se recomanda efectuarea periodica a unui program de spalare cu un produs de curatare. In timpul realizarii acestei operatii masina trebuie sa fie goala.


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Standard
Tip Partial incorporabila
Capacitate incarcare 16 seturi
Numar cosuri 3
Culoare Inox
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Semi-integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Rapid
Functii Auto-curatare Functionare silentioasa Semnal sonor la finalizarea programului Wi-Fi Indicator sare
Durata program ECO 3 h 55 min

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa C
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 42 dB
Consum de energie/100 spalari 87 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 10.9 l

DIMENSIUNI

Inaltime 85 cm
Latime 60 cm
Adancime 60 cm
Greutate 45.1 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      16
    • Numar de programe
      12
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      C
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.