Masina de tuns gazon/iarba pe acumulator Einhell PXC GE-CM 18/30,latime taiere 30 cm, inaltime taiere 3 trepte 30-70 mm, sac 25 l,contine acumulator Li-Ion 18V 3 Ah + incarcator rapid

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
872,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3413155

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tuns gazon/iarba pe acumulator Einhell PXC GE-CM 18/30,latime taiere 30 cm, inaltime taiere 3 trepte 30-70 mm, sac 25 l,contine acumulator Li-Ion 18V 3 Ah + incarcator rapid de la Einhell

DATE TEHNICE

Acumulator 18 V  | 3 Ah  |  Li-Ion

Turatie 3300 min^-1

Latimea de taiere 30 cm

Inaltime de taiere 3 trepte |  30-70 mm  | axial 

Capacitate de colectare 25 L

Diametru roata fata 14 cm

Diametru roata spate 14 cm

 

DESCRIERE

Masina fara fir pentru tuns gazon Einhell GE-CM 18/30 Li este un ajutor puternic la intretinerea gazonului. Este recomandata pentru suprafete de pana la 150 m². Acumulatorul din familia Putere X-Change poate fi folosit cu toate dispozitivele din seria PXC. Trei leduri indica starea de incarcare dintr-o privire. Pentru o durata mare de viata; masina are un motor fara perii si o carcasa din plastic rezistent la socuri; de calitate superioara. Caracteristicile practice includ manerul lung si pliant pentru  depozitare compacta; manerul integrat pentru transport usor si posibilitatea de reglare axiala a inaltimii de taiere pe 3 nivele. Rotile mari aplica o presiune mai mica pe iarba. Produsul este livrat cu un acumulator si un incarcator.

 

CARACTERISTICI

Incarcator de sistem inclus

Carcasa din plastic dur; de calitate superioara

Reglaj axial inaltime de taiere; 3 nivele

Recomandat pentru suprafete de gazon de maxim 150 mp

Indicator capacitate acumulator cu 3 leduri

Motor fara perii Einhell

Acumulatorul se poate folosi cu toate uneltele din familia PXC

Sistem acumulator - Putere X-Change

Roti mari; care protejeaza iarba

Maner lung pliabil

Maner incorporat pentru transport usor

POWER X-CHANGE – ORICARE ACUMULATOR PXC SE POTRIVESTE CU TOATE UNELTELE ELECTRICE, MASINILE DE GRADINARIT SI ASPIRATOARELE DIN ACEASTA FAMILIE

Fiecare acumulator si statie de incarcare din aceasta serie ultra-performanta se potriveste cu orice aparat din familia Power X-Change

Puteti alege intre a cumpara aparate PXC in set cu unul sau doi acumulatori si statie de incarcare (KIT) sau fara acumulatori si statie de incarcare (Solo).

Daca aveti deja acasa un acumulator si un incarcator Power X-Change puteti sa cumparati doar aparatele Solo, fara acumulatori si statie de incarcare, pentru a economisi.

Solo – Aparate fara acumulator si fara statie de incarcare

Kit – Aparate cu unul sau 2 acumulatori plus statie de incarcare

Flexibilitate completa, placere maxima in gradina!

Masinile fara fir de tuns iarba ofera avantaje majore fata de cele pe benzina sau electrice, si anume greutatea redusa si flexibilitatea maxima. Fara emisii de fum mirositoare, fara tragere si infasurare de cablu electric, care, in cel mai rau caz, ajunge chiar si sub masina de tuns. O masina fara fir de tuns iarba este potrivita in special pentru gradinile de forma neregulata, oferind o manevrabilitate imbatabila in jurul arbustilor si zonelor de flori. Versiunea fara fir nu este doar mai usor de operat, ci si mai usor de depozitat si depozitat. Nefiind foarte zgomotoasa, este si mai putin deranjant in utilizare.

 

Instalatie de reglare a inaltimii axiale de taiere pe 3 niveluri de la 30 mm la 70 mm.

Instalatia de reglare a inaltimii axiale de taiere cu 3 setari intre 30 mm si 70 mm ofera optiuni de cosit flexibile. Masina de tuns iarba fara fir are o latime de taiere de 30 cm.

Echipament fara fir cu greutate redusa pentru o manipulare usoara si flexibila. 

Power X-Change: acelasi acumulator pentru orice! Toti acumulatorii din seria de sistem pot fi utilizati pentru oricare dintre produsele din seria Power X-Change, la fel ca si incarcatorul. Are un indicator practic de nivel de incarcare cu trei LED-uri.

Masina fara fir de tuns iarba este alimentata de un acumulator litiu-ion de 18 V 3Ah care este furnizat impreuna cu produsul. Produsul contine in pachetul de livrare si un incarcator potrivit.

   

Tundere de precizie, chiar si la margini, datorita rotilor mari, prietenoase pentru gazon.

   

Masina fara fir de tuns iarba este potrivita pentru peluze de pana la 150 de metri patrati.

Masina de tuns iarba este alimentata de un motor electric fara perii, deci nu exista uzura mecanica. Abordeaza fara efort peluze cu dimensiuni de pana la 150 de metri patrati.

   
Carcasa din plastic rezistent la impact, de inalta calitate, nu are nicio problema, chiar si in cazul cresterii dense si a zonelor supraaglomerate. Rotile mari, prietenoase pentru gazon, nu numai ca compenseaza suprafetele de teren neuniform, ci ajuta si la obtinerea unor rezultate precise de taiere aproape de marginea gazonului.
   
Pentru transport fara efort, masina fara fir de tuns iarba cu greutate redusa are un maner de transport integrat iar manerul lung pliabil permite depozitarea cu economie de spatiu, chiar si in magazii din gradina sau garaje.
   
Cutia de colectare a gazonului taiat are un volum de 25 L.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.