Crucial RAM - 8 GB - DDR5 4800 SO-DIMM CL40

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
163,90 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CT8G48C40S5

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere RAM - 8 GB - DDR5 4800 SO-DIMM CL40 de la Crucial

Crucial DDR5 Laptop Memory powers extreme on-the-go performance

Crucial DDR5 Laptop Memory kit

  • Imbunatateste-ti procesorul cu mai multe nuclee de ultima generatie

Memoria Crucial DDR5 pentru laptop are viteza mare necesara pentru urmatoarea generatie de procesoare multi-core, dar nu este doar mai rapida decat DDR4, ci si mai buna¹. Faceti mai multe sarcini fara probleme, incarcati, analizati, editati si redati mai rapid - toate cu rate de cadre mai mari, intarziere semnificativ mai mica si eficienta energetica optimizata fata de generatia anterioara².

Cu Crucial DDR5 Laptop Memory, laptopul dvs.³ poate valorifica viteze uluitoare care odata erau posibile doar cu o memorie de performanta extrema⁴.

  • Viteza: pana la 5600MHz
  • Tensiune: 1,1 V
  • Tehnologie: DDR5
  • Densitati: 8*, 16 si 32GB
  • Factor de forma: SODIMM

Crucial DDR5 Laptop Memory - install

  • Performanta extrema din momentul iesirii din cutie

Memoria Crucial DDR5 poate transfera date de pana la 1,75 ori mai rapid si poate oferi o latime de banda de pana la 2 ori mai mare decat DDR4, rezultand timpi mai scurti de incarcare, transferuri de fisiere, descarcari, timp de intarziere si rate de reimprospatare imbunatatite. Performanta este imbunatatita nu doar in timpul testarii, ci si in conditiile din lumea reala².

Crucial DDR5 Laptop Memory kit in front of a laptop

  • Fara dezavantaje ale latentei cu DDR5

Latenta sistemului Crucial DDR5, masurata in nanosecunde, este doar cu pana la 3% mai mare decat DDR4 in timpul testarii⁵, ceea ce inseamna ca performanta latentei din lumea reala este practic la fel. Cu Crucial DDR5 care ofera pana la de doua ori mai multa latime de banda, DDR4 este inca depasit.

Crucial DDR5 Laptop Memory next to a black laptop

 

  • Eficienta energetica optimizata

Pentru o eficienta si stabilitate imbunatatite, Crucial DDR5 introduce reglarea tensiunii pe modul cu un circuit integrat de gestionare a puterii (PMIC), care era pe placa de baza cu tehnologii de memorie mai vechi. Acest lucru are ca rezultat o semnalizare imbunatatita si o reglementare mai curata a puterii pentru module (SODIMM)⁶. In plus, tensiunea de functionare a modulului DDR5 este de numai 1,1 V in comparatie cu 1,2 V a DDR4.

 

Micron quality – tested reliability you can trust

  • Micron X Crucial — calitate si fiabilitate testata in care poti avea incredere

Fiind marca de consum integrata pe verticala a Micron, Crucial are incredere de milioane pentru fiabilitate, performanta si compatibilitate. Spre deosebire de asamblatorii de module, relatia noastra unica cu Micron implica un nivel mai profund de inginerie care ofera performante puternice in care poti avea incredere. Cand vine vorba de memorie, nu te multumi cu mai putin.

  1. Arhitectura DDR5 include imbunatatiri ale eficientei care ofera cu 36% mai multa latime de banda a sistemului decat DDR4, chiar si la aceleasi viteze teoretice de 3200MHz, datorita eficientei mari a magistralei a tehnologiei DDR5. Combinat cu o tensiune mai mica pe modul, acest design ofera performante superioare (mai bune).
  2. In cazul unor sarcini de lucru care necesita multa memorie, DDR5 poate livra pana la de doua ori latimea de banda, printr-o simulare interna a modulelor x8 cu doua pozitii in platformele client.
  3. Doar cu un procesor si o placa de baza compatibile cu DDR5. Memoria desktop DDR5 nu este compatibila cu placile de baza DDR4.
  4. Vitezele de lansare DDR5 de 4800 MHz sunt comparabile cu vitezele de memorie DDR4 de performanta extrema si sunt de 1,5 ori mai rapide decat vitezele maxime standard DDR4 de 3200 MHz.
  5. Comparativ cu vitezele DDR4-3200 publicate.
  6. Modulele DDR5 (DIMM) introduc reglarea tensiunii pe modul printr-un circuit integrat de gestionare a alimentarii (PMIC), care permite o mai buna reglare a puterii si reduce sfera de gestionare a retelei de livrare a energiei DRAM (PDN) pe placa de baza pentru o eficienta sporita.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
    • Tip memorie
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
    • Latenta CAS
      CL40
    • Tensiune alimentare
      1.1 V

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.