USB flash drive Samsung MUF-256BE3/APC, BAR Plus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
190,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MUF-256BE3/APC

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere USB flash drive Samsung MUF-256BE3/APC, BAR Plus de la Samsung

Viteza în stil

O abordare modernă asupra unui clasic. Noua generatie Bar Plus ridică unitatea flash la un element esential de zi cu zi, oferind viteze impresionante într-un design uluitor. Se potriveste cu mâna ta, un minimalism pur care îmbină inteligent stilul, viteza si fiabilitatea.



Mutati fisierele într-un blit

Recuperati-vă timpul. Viteze de citire rapide si convenabile până la 300 MB / s cu cel mai recent standard USB 3.1 vă oferă mai mult timp pentru a lucra, a juca, a viziona si a crea. Trimiteti un fisier video de 3GB 4K UHD de la Bar Plus la computer în doar 10 secunde.

1) Până la 300 MB / s pentru modele 256/128 GB; Până la 200 MB / s pentru modelele de 64/32 GB.
2) Minime 10 secunde pentru modele 256/128 GB; Minim 14 secunde pentru modelele de 64/32 GB (testate cu combinatia de Asus Z370-G, Intel i7-8700K@3.70GHz, 8GB DDR4 si Windows 10 Enterprise 64bit).

Rafinament robust

Robust si elegant. Corpul robust din metal vă păstrează datele în sigurantă si intacte, iar brelocul integrat previne pierderea. Bar Plus este combinatia ideală de design uimitor si durabilitate fără griji.

Dur si de încredere

Fisierele stau în sigurantă, oriunde te duci. Conducerea Samsung în memoria flash face din Bar Plus o unitate de încredere pentru a stoca datele dvs. valoroase. Functionează prin toate cu un corp rezistent la apă, rezistent la soc, rezistent la temperatură, la rezistentă la magnet si la raze X, toate sustinute de o garantie limitată de 5 ani.

1) Până la 72 ore în apa de mare.
2) Până la 1.500 acceleratii gravitationale.
3) Rezistă de la -25° C la 85° C, de la -40° C la 85° C nefunctional
4) Până la 15.000 gauss (egal cu RMN).
5) Până la 50 Roentgen
6) Samsung nu răspunde pentru daune si / sau pierderi de date sau cheltuieli generate de recuperarea datelor UFD.


Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      256 GB
    • Interfata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.