Card memorie Samsung MB-MC512HA/EU , Micro-SDXC, EVO Plus, 512GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Card memorie Samsung MB-MC512HA/EU , Micro-SDXC, EVO Plus, 512GB de la Samsung

Înregistrare 4K UHD
4-Proof
Pur și simplu cardul potrivit
Mai mult spațiu și o viteză mai mare. Eliberează-ți dispozitivele cu cea mai mare capacitate și cele mai mari viteze de citire/scriere din clasa sa, cardul perfect pentru videoclipuri 4K UHD. *Cu o performanță și o fiabilitate uimitoare, EVO Plus îți permite să salvezi și să prețuiești bogăția vieții.
*Suport video 4K UHD pentru carduri de 512 GB, 256 GB și 128 GB. Compatibilitatea dispozitivului gazdă poate varia.
Îndeplinește-ți nevoia de viteză
Înregistrează și redă videoclipuri 4K UHD fără erori. Cu viteze de citire și scriere super rapide, de până la 100 MB/s și respectiv 90 MB/s, 512 GB EVO Plus îți permite să transferi un videoclip de 3 GB pe notebook în doar 38 de secunde. *Realizezi fotografii și videoclipuri impecabile, de înaltă calitate și le partajezi pe toate instant.
*Vitezele de citire și scriere de mai sus se bazează pe teste interne efectuate în condiții controlate. Vitezele reale pot varia, în funcție de capacitatea cardului.
Capacitate de stocare generoasă
Niciodată nu-ți mai faci griji în privința spațiului. O memorie masivă de 512 GB este suficientă pentru 24 de ore de înregistrare video 4K UHD, 78 de ore de înregistrare video FullHD sau 150.300 de fotografii. *Deci, mergi mai departe și savurezi tot ceea ce are viața de oferit, păstrând totul.
*Dispozitiv de testare: Samsung Galaxy S9+ Pentru 32GB, este utilizat sistemul de fișiere FAT32, iar pentru 128GB/512 GB, este utilizat sistemul de fișiere exFAT.¹ 3840x2160 4K UHD (30 cps), Dimensiunea medie a fișierului pentru înregistrare timp de 30 de minute: 3,09 GB³ 4032x3024 12MP, Dimensiune medie a fișierului: 3,25 MB size Dimensiune medie a fișierului MP3: 6,2 MB
Compatibilitate extinsă
Compatibil cu o gamă largă de dispozitive atât pentru SD, cât și pentru micro SD. Poți captura chiar și videoclipuri 4K UHD detaliate. Adaptorul SD inclus se potrivește majorității dispozitivelor, din aproape fiecare marcă, păstrând în același timp viteza și performanța remarcabilă EVO Plus.
Protecție 4-proof
Experiențele tale sunt de neînlocuit și acum de neuitat. Asigurat de o protecție 4-proof, EVO Plus poate rezista până la 72 de ore în apă de mare¹, temperaturi extreme², aparate cu raze X din aeroport³ și câmpuri magnetice⁴ echivalente unui scaner RMN. Samsung oferă o garanție de 10 ani.
¹ Certificat pentru impermeabilitate cu rating IEC 60529 și IPX7² Temperaturi de funcționare de la -25 ℃ la 85 ℃, temperaturi nefuncționale de la -40 ℃ la 85 ℃ ³ Până la 100mGy⁴ Până la 15.000 gauss * Samsung nu este răspunzător pentru orice i) daune și/sau pierderea datelor sau ii) cheltuielile suportate de recuperarea datelor cardului de memorie.
EVO Plus
Familia de produse
UHS-I, compatibil cu interfața HS
Interfață
Grad 3, Clasa 10
Clasa de viteză


Caracteristici generale

  • Tip ProdusCard de memorie microSDXC
  • Familia de produseEVO Plus
  • UtilizareTelefon mobil, Smartphone, Tabletă, etc
  • Compatibilitate512 GB (1 GB = 1 miliard de octeți) * Capacitatea reală de stocare poate fi mai mică decât capacitatea etichetată. O parte din stocare poate fi utilizată pentru fișiere de sistem și alte metode de control a stocării.
  • InterfațăUHS-I, compatibil cu interfața HS
  • Dimensiuni nete (L x Î x A)15x11x1 mm
  • Greutate (g)Aprox. 0.25g
  • AccesoriiAdaptor SD

Performanță

  • VitezăCitire: până la 100 MB/s cu interfață UHS-1 Scriere: până la 90 MB/s cu interfață UHS-1 * Vitezele de citire și scriere de mai sus sunt demonstrate prin test intern efectuat în anumite condiții controlate, iar viteza reală poate varia în funcție de utilizare și alte conditii. Pentru produsele incompatibile cu interfața UHS-I, viteza poate varia în funcție de condițiile de interfață diferite
  • Clasa de vitezăGrad 3, Clasa 10

Mediu

  • Tensiune de lucru2.7~3.6V
  • Temperatura de depozitare-40℃ to 85℃
  • Temperatura de funcționare-25℃ to 85℃
  • Durabilitate10.000 de cicluri de conectare

Certificare

  • EMCFCC, CE, VCCI, RCM
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.