USB Flash Drive Samsung 256GB Pendrive, USB-C 3.1 Gen1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
197,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MUF-256DA/APC

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere USB Flash Drive Samsung 256GB Pendrive, USB-C 3.1 Gen1 de la Samsung

O singura unitate pentru a stoca totul. Proiectata ergonomic si adaptata pentru omniprezentul port USB Type-C™. Sustinuta de Samsung NAND flash, aceasta unitate eleganta combina performanta fiabila cu flexibilitatea si puterea de a se extinde pe mai multe dispozitive.

 

uk-feature-usb-c-storageon-the-go-531940404 (1440×810)

 

 

Performanta la viteza

Nu este nevoie sa alegeti intre performanta si fiabilitate. Experimentati o unitate flash rapida si puternica, care transfera fisiere de 4 GB in doar 11 secunde cu viteze de citire de pana la 400 MB/s* USB 3.1 si este compatibil cu USB 3.0/2.0. Aceasta este memoria flash NAND de calitate de la Samsung in actiune.

 

uk-feature-performanceat-speed-531940400 (1440×810)

*Pana la 400 MB/s pentru modelele de 256/128 GB, pana la 300 MB/s pentru modelele de 64 GB.

 

 

Aceasta unitate USB-C arata la fel de bine ca si performantele sale. Corpul ultra-elegant, cu un finisaj albastru mistic, este o declaratie in sine. Avand o orientare reversibila a fisei, unitatea Type-C™ se introduce in dispozitivele dvs. fara probleme de fiecare data. Transferati fisiere mari cu stil si usurinta.

 

uk-feature-modern-meets-iconic-531940406 (1440×810)

 

 

Conectivitate completa

Compatibila cu dispozitivele USB-C de tip USB-C, inclusiv laptopuri, tablete, smartphone-uri si aparate foto, aceasta unitate de buzunar este utila oriunde te-ai duce.

 

uk-feature-all-round-connectivity-531940412 (1440×810)

 

 

Rezistent si de incredere

Fisierele raman in siguranta, oriunde va deplasati. Pozitia de lider a Samsung in domeniul memoriei flash face din Type-C™ o unitate de incredere pentru stocarea datelor dvs. valoroase. Functioneaza cu un corp rezistent la apa, la socuri, la magneti, la temperaturi si la raze X.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      256 GB
    • Interfata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.