A-Data Memorie ADATA XPG Spectrix D35G RGB 32GB DDR4 3600MHz CL18 Dual Channel Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
396,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AX4U360016G18I-DTBKD35G

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie ADATA XPG Spectrix D35G RGB 32GB DDR4 3600MHz CL18 Dual Channel Kit de la A-Data

Design compact cu profil redus al radiatorului

Conturul triunghiular compus si discret al lui SPECTRIX D35G este conceput special pentru jucatorii cu personalitati unice. Radiatorul mic al lui D35G permite instalarea usoara in sasiuri mici.

   

RAM de calitate superioara pentru o durabilitate ridicata

SPECTRIX D35G a fost supus unor proceduri stricte de selectie si screening, trecand testele de fiabilitate si compatibilitate, si ofera un produs puternic si durabil care reprezinta cea mai inalta calitate!

   

RGB in felul tau

Setati iluminarea RGB asa cum doriti. Alegeti dintre diferite efecte (static, respiratie si cometa) sau sincronizati luminile cu melodiile preferate prin intermediul modului Muzica. Toate acestea se pot face prin intermediul unui software de control RGB de la toate marile marci de placi de baza.

   

Creati un spectacol de lumini personalizat cu XPG Prime

Software-ul de control al iluminarii XPG Prime nu numai ca va permite sa setati efecte de iluminare DRAM unice, dar puteti sincroniza si toate produsele XPG RGB compatibile cu Prime pentru a crea spectacole de lumina imaginative si pentru a va modela propriul ecosistem Prime.

   

Functioneaza cu cele mai recente platforme AMD

Memoriile ADATA au fost testate si verificate pentru a functiona cu cele mai recente platforme AMD pentru o compatibilitate fara probleme si performante excelente de overclocking.

   

Suporta Intel® XMP 2.0

Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 face ca overclocking-ul sa fie un joc de copii si imbunatateste stabilitatea sistemului. In loc sa ajustati parametrii individuali in BIOS, puteti face acest lucru direct prin intermediul sistemului de operare al PC-ului.

Vezi mai mult

  • General
    • Serie
      XPG SPECTRIX D35G RGB
    • Tip
    • Capacitate (GB)
    • Frecventa (MHz)
    • Kit
    • Latenta CAS
    • Radiator
      XPG SPECTRIX D35G RGB
    • Tensiune alimentare
    • Timing
      18-22-22

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.