A-Data Memorie ADATA XPG Lancer RGB 32GB DDR5 6400MHz CL32 Dual Channel Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
719,76 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AX5U6400C3216G-DCLARBK

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie ADATA XPG Lancer RGB 32GB DDR5 6400MHz CL32 Dual Channel Kit de la A-Data

 

Un nou punct de referinta in materie de viteza a memoriei pentru jocuri

XPG LANCER deschide era DDR5 pentru memoriile de gaming. Ajungand la frecvente inalte, va va oferi un spor major de performanta pentru jocuri si overclocking.

 

 

RGB in felul tau

Setati iluminarea RGB asa cum doriti. Alegeti dintre diferite efecte (static, respiratie si cometa) sau sincronizati luminile cu melodiile dvs. preferate prin Music Mode. Toate acestea se pot face prin intermediul unui software de control RGB de la toate marile marci de placi de baza.  

 

 

Managementul energetic imbunatatit

XPG LANCER DDR5 dispune de un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) care imbunatateste stabilitatea alimentarii cu energie. Tensiunea de operare mai mica face ca LANCER sa fie mai eficient din punct de vedere energetic decat DDR4.

 

 

Stabilitate si fiabilitate

Cu ajutorul codului de corectie a erorilor (ECC), acest modul poate corecta erorile in timp real pentru a asigura o stabilitate si o fiabilitate sporite.

 

 

Fabricat cu materiale de inalta calitate

Circuitele integrate de inalta calitate si PCB-urile asigura performante fara compromisuri si overclocking fiabil, ideale pentru jucatorii si overclockerii exigenti.

 

 

AMD EXPO

Suport pentru AMD EXPO (EXtended Profiles for Overclocking) si compatibilitate cu cele mai recente platforme pentru fiabilitate si stabilitate.

 

 

Overclocking facut usor

Datorita suportului pentru Intel XMP 3.0, puteti face overclocking cu usurinta, fara a fi nevoie sa va chinuiti cu setarile BIOS. Nu este nevoie sa ajustati si sa reglati in mod repetat si sa perfectionati parametrii de overclocking.

 

 

QuikTips: DDR5 vs DDR4 - Aspect

Modulele U-DIMM DDR5 au aceleasi dimensiuni si numar de pini ca si modulele DDR4. Cea mai evidenta diferenta este pozitia crestaturii de siguranta. De asemenea, DDR5 integreaza rezistentele I/O cu rezistentele CMD/ADD. De asemenea, aspectul modulelor DDR5 este mai curat decat cel al modulelor DDR4. In plus, puteti vedea un PMIC in centru.

 

 

QuikTips: DDR5 vs DDR4 - Arhitectura cipurilor

Modulele DDR5 ofera o capacitate de doua ori mai mare decat cele DDR4 prin includerea mai multor banci si grupuri de banci. In plus, lungimea Burst Length si Prefetch sunt, de asemenea, dublate. Iar pentru a asigura integritatea datelor, acestea dispun de tehnologia de cod de corectie a erorilor (ECC).

 

 

QuikTips: DDR5 vs DDR4 - Performanta

Cea mai mare schimbare este ca latimea de banda si frecventa sunt semnificativ mai mari. Modulele de memorie ADATA DDR5 ofera frecvente de pana la 4800MT/s si dispun de o latime de banda de 38,4GB/s, ceea ce este cu 50% mai mare decat DDR4-3200. Frecventa maxima este crescuta de 1,63 ori fata de DDR4.

 

 

QuikTips: DDR5 vs DDR4 - Tabel comparativ

Acest tabel comparativ de specificatii arata avantajele DDR5.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Serie
      XPG LANCER
    • Tip
    • Capacitate (GB)
    • Frecventa (MHz)
    • Kit
    • Latenta CAS
    • Radiator
      XPG LANCER
    • Standard
      PC5-51200U
    • Tensiune alimentare
    • Timing
      32-39-39

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.