Corsair Vengeance RGB PRO Light Enhancement White kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
161,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CMWLEKIT2W

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Corsair Vengeance RGB PRO Light Enhancement White kit de la CORSAIR

Completeaza-ti aspectul sistemului
Modulele de imbunatatire a luminii prezinta aceleasi efecte de iluminare RGB ale modulelor de memorie VENGEANCE RGB PRO existente cu 10 LED-uri RGB ultra-stralucitoare, adresabile individual pentru fiecare modul.

*Aceste module nu contin memorie DRAM si sunt destinate a fi folosite doar in scop estetic!




CONTROL INTELIGENT, POSIBILITATI NELIMITATE
Software-ul CORSAIR iCUE aduce viata sistemului dvs. cu un control dinamic de iluminare RGB, sincronizat pe toate produsele compatibile cu iCUE, inclusiv memorie, ventilatoare, benzi de lumina LED RGB, tastaturi, mousi si multe altele.




Creati si personalizati
Alegeti dintre zeci de profile de iluminare prestabilite, creati-va propriul efect sau experimentati cu milioane de modele si culori reglabile.




COMPATIBILITATE RIDICATA
Functioneaza cu majoritatea placilor de baza Intel si AMD DDR4.

*Acest kit de imbunatatire a luminii nu contine nicio memorie DDR4. Un set de memorie Vengeance RGB PRO achizitionat separat este necesar pentru ca sistemul dvs. sa functioneze.




Stilul care se potriveste
Construit cu acelasi radiator de caldura din aluminiu pentru a se potrivi cu modulele de memorie CORSAIR VENGEANCE RGB PRO existente.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.