CORSAIR Memorie Vengeance LPX Black 32GB DDR4 3600MHz CL18 Dual Channel Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
414,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.18 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CMK32GX4M2Z3600C18

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie Vengeance LPX Black 32GB DDR4 3600MHz CL18 Dual Channel Kit de la CORSAIR

PROIECTAT PENTRU OVERCLOCKING DE INALTA PERFORMANTA
Radiatorul este fabricat din aluminiu pur pentru o disipare mai rapida a caldurii, iar PCB-ul de performanta personalizat ajuta la gestionarea caldurii si asigura un potential superior de overclocking.
 

BENEFICII

COMPATIBILITATEA TESTATA 

O parte din procesul nostru de testare exhaustiv include testarea performantei si a compatibilitatii pe aproape fiecare placa de baza de pe piata - si cateva care nu sunt.

XMP 2.0 SUPPORT 

O singura setare este necesara pentru a ajusta automat la cea mai rapida viteza sigura pentru VENGEANCE LPX. Veti obtine performante uimitoare, fiabile, fara blocaje sau alt comportament ciudat.

DISTRIBUITOR DE CALDA DE ALUMINIU 

Overclocking-ul este limitat de temperatura de functionare. Designul unic al distribuitorului de caldura VENGEANCE LPX indeparteaza in mod optim caldura de la calculatoare si de calea de racire a sistemului dvs.

PROIECTAT PENTRU OVERCLOCKING PERFORMANT

Fiecare modul VENGEANCE LPX este construit dintr-un PCB de performanta personalizat si IC-uri de memorie atent selectionate. 

DESIGN LOW-PROFILE 

Factorul de forma mica il face ideal pentru carcase mai mici sau orice sistem in care spatiul intern este esential.

 

Factorul de forma DDR4 este optimizat pentru cele mai recente sisteme DDR4 si ofera frecvente mai mari, latime de banda mai mare si consum mai mic de energie decat modulele DDR3. Modulele VENGEANCE LPX DDR4 sunt testate pentru compatibilitate in sistemele DDR4 pentru performante rapide si fiabile. Exista suport pentru XMP 2.0 pentru overclockarea automata fara probleme. Si, sunt disponibile in mai multe culori pentru a se potrivi cu preferintele dvs. personale.

Vezi mai mult

  • General
    • Serie
      Vengeance LPX
    • Tip
    • Capacitate (GB)
    • Frecventa (MHz)
    • Kit
    • Latenta CAS
    • Radiator
      Vengeance LPX Black
    • Standard
      PC4-28800
    • Tensiune alimentare
    • Timing
      18-22-22-42

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.