Memorie Corsair Dominator Platinum RGB 32GB DDR4 3200MHz CL16 Dual Channel Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
506,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.55 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CMT32GX4M2E3200C16

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie Corsair Dominator Platinum RGB 32GB DDR4 3200MHz CL16 Dual Channel Kit de la CORSAIR

CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB DDR4 este o noua clasa de memorie DDR4 cu o constructie din aluminiu de cea mai inalta calitate, cipuri de memorie de inalta frecventa atent selectate si 12 LED-uri CAPELLIX RGB adresabile individual. Memoria DOMINATOR PLATINUM RGB este disponibila in versiuni de pana la 4800 MHz, ceea ce o face cea mai rapida memorie racita cu aer din lume pentru aplicatii de productie si, datorita capacitatii sale de overclocking, ofera performante si mai mari.

Unknown Image

Modernitate si fiabilitate

Am inceput cu PCB-uri personalizate cu 10 straturi care garanteaza calitatea semnalului si stabilitatea necesare pentru overclocking pe o gama exceptional de larga.
Selectia manuala si controlul riguros al cipurilor asigura pastrarea frecventei inalte si a timpilor de raspuns, imbunatatind astfel si mai mult capacitatea de overclocking.
Datorita tehnologiei noastre patentate de racire DHX dual-way, memoria este racita atat pe partea PCB, cat si pe carcasa exterioara, astfel incat modulul sa nu se supraincalzeasca chiar si la cea mai mare sarcina.
Cele 12 LED-uri CAPELLIX RGB, ultra-luminoase, adresabile individual, de pe partea superioara a modulului, stralucesc mai mult si mai mult, utilizand mai putina energie decat LED-urile conventionale.

Unknown Image

Software-ul ICUE

Evidentiati sistemul dvs.! Utilizati zeci de profile de iluminare gata facute, uimitoare sau pregatiti-va propriile efecte, aproape nelimitate. Ramaneti la curent cu informatiile reale despre temperatura si frecventa datorita software-ului cuprinzator CORSAIR iCUE si sincronizati iluminarea de fundal a tuturor dispozitivelor care ruleaza cu acest program.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • General
    • Serie
      Dominator Platinum RGB
    • Tip
    • Capacitate (GB)
    • Frecventa (MHz)
    • Kit
    • Latenta CAS
    • Radiator
      Dominator Platinum RGB
    • Standard
      PC4-25600
    • Tensiune alimentare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.