G.SKILL Memorie Trident Z DDR4 32GB (2x16GB) 3600MHz CL17 1.35V XMP 2.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
589,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.61 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F4-3600C17D-32GTZKW

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie Trident Z DDR4 32GB (2x16GB) 3600MHz CL17 1.35V XMP 2.0 de la G.SKILL

Cea mai noua generatie de DDR4 de performanta extrema este aici!

Bazandu-se pe succesul puternic al seriei G.SKILL Trident, seria Trident Z reprezinta una dintre cele mai performante memorii DDR4 din lume, conceputa pentru entuziastii PC-urilor si jucatorii extremisti. Utilizand doar cele mai bune componente din clasa sa si avand heat-spreaders de lux din aluminiu cu finisaj hair-line, seria Trident Z este solutia DDR4 de ultima generatie care combina performanta si frumusetea pentru ca entuziastii PC-urilor si overclockerii extremisti sa construiasca un PC ultra-rapid sau sa atinga noi recorduri de overclocking.

Un nou nivel de performanta suprema

Proiectata pentru entuziastii PC, overclockeri si gameri extremi, seria Trident Z DDR4 este construita cu circuite integrate special verificate, calificate in cadrul legendarului proces de selectie G.SKILL si testate riguros pentru fiabilitate, compatibilitate si performanta pe o gama larga de placi de baza.

Primul DDR4 care atinge viteza DDR4-4000MHz XMP & Record de overclocking DDR4-5000MHz

Construite pentru cea mai inalta performanta, memoriile G.SKILL din seria Trident Z sunt primele din lume care aduc DDR4 4000MHz la viteza nominala XMP de la prima lansare, precum si primele memorii din lume care depasesc bariera recordului mondial de overclocking DDR4-5000MHz.

Simtiti luxul

Seria Trident Z pastreaza designul agresiv al aripioarelor pentru o disipare foarte eficienta a caldurii, introducand in acelasi timp dispersoare de caldura de lux din aluminiu cu finisaj fin. Nu cautati mai departe o memorie care combina performanta si frumusetea pentru construirea unui PC elegant si modern!

   

Capacitate Ultra de pana la 128 GB

Fara compromisuri! Aceste kituri de memorie de viteza extrema nu sunt disponibile doar in kituri de module de 4GB si 8GB; o serie de module de 16GB de viteza foarte mare sunt, de asemenea, disponibile in seria Trident Z. Construiti-va supercomputerul de vis cu pana la DDR4 128GB (16GBx8) de ultra capacitate la frecvente ultra-inalte!

Dezvoltat pentru compatibilitate si fiabilitate maxima

Toate kiturile de memorie Trident Z DDR4 sunt testate prin procesul riguros de validare G.SKILL pe principalele marci de placi de baza performante pentru a asigura cea mai buna fiabilitate si compatibilitate din clasa lor pe cea mai larga selectie de placi de baza.

Premii

In fiecare an, iF International Forum Design GmbH organizeaza una dintre cele mai renumite si apreciate competitii de design din lume: iF DESIGN AWARD. Trident Z este un mandru castigator al premiului iF Design Award 2016.

   

Suport XMP 2.0

Doar setati si plecati. Programat cu cele mai recente profiluri Intel XMP 2.0, singurul lucru care va desparte de performanta extrema este o simpla setare.

GENERAL

Tip memorie DDR4
Capacitate 32 GB
Frecventa (MHz) 3600
Module Dual channel

ALTELE

Latenta CL17
Radiator Da
Voltaj 1.35 V
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.