KINGSTON Memorie DDR4, 8GB, 2666MHz, CL19, 1.2V

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
107,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KVR26N19S8L/8

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie DDR4, 8GB, 2666MHz, CL19, 1.2V de la KINGSTON

DDR4

RAM standard care permite utilizarea unei tensiuni de 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor. Oamenii care asteapta performante maxime si economii mari de energie ar trebui sa ajunga la memoria DDR4 . Printre acestia vor fi jucatori, precum si utilizatori care utilizeaza software profesional de procesare grafica.

Capacitate de 8 GB

Memoria RAM de8 GBva garanta un confort ridicat de utilizare pentru multe aplicatii. Aceasta este o propunere excelenta pentru persoanele care utilizeaza software avansat zilnic, deoarece computerul va efectua cu succes multe operatii simultan. Jucatorii vor fi, de asemenea, fericiti. O astfel de resursa de memorie va va permite sa va distrati cu multe dintre cele mai recente titluri. In plus, sistemul va functiona rapid si eficient, ceea ce poate fi un atu nepretuit in munca de birou, unde eficienta este o prioritate.

Modul unic

Un singur cip de memorie RAM este o solutie care va functiona excelent intr-o configuratie conceputa pentru diverse sarcini. Oferta larga va va permite sa potriviti perfect modulul cu preferintele dvs. personale. Capacitatea mai mica va fi o solutie ieftina, care va fi utilizata in munca de birou. Pe de alta parte, jucatorii si utilizatorii de programe profesionale de procesare grafica vor cauta cu siguranta o resursa mai mare. Daca computerul incetineste dupa ceva timp, va fi posibil sa extindeti memoria RAM.

Tensiune 1.2V

Tensiunea este un parametru care determina valoarea sursei de alimentare RAM . Inainte de a cumpara, va rugam sa consultati lista modulelor acceptate de placa de baza. Doar un sistem de componente compatibil va asigura functionarea stabila a computerului si performanta scontata. Tensiunea de 1,2 V alimenteaza cipurile de memorie DDR4. Acest lucru inseamna un consum de energie cu 20% mai mic comparativ cu DDR3 si o latime de banda mai mare. Aceasta varianta va fi o solutie perfecta pentru utilizatorii care asteapta o munca confortabila si, in acelasi timp, economii mari de energie.

Conector DIMM

Un DIMM este un tip de conector de memorie RAM gasit pe o placa de baza. In prezent, vom intalni o astfel de solutie cu marea majoritate a modulelor RAM . Proiectarea se bazeaza pe dispunerea pe doua fete a contactelor conectorului de margine. Atunci cand alegeti o memorie, ar trebui sa studiati cu atentie specificatiile placii de baza si sa verificati lista standardelor acceptate. Cea mai populara structura DIMM este formata din 288 pini si se refera la memoria DDR4. Cu toate acestea, in cazul DDR3 si DDR2, se utilizeaza conectori cu 240 de pini.Unknown Image

Frecventa de lucru 2666 MHz

Viteza de ceas RAM este unul dintre parametrii care au un impact semnificativ asupra performantei computerului si confortului de utilizare. Frecventa de 2666 MHz este suficienta pentru a juca multe jocuri, precum si pentru a utiliza software avansat pentru proiectare, procesare grafica sau editare de filme. Cu toate acestea, trebuie acordata atentie celorlalte elemente ale configuratiei. Atunci cand utilizati functii profesionale, veti avea nevoie si de un procesor rapid si de o placa grafica de inalta clasa.

Vezi mai mult

  • General
    • Serie
      ValueRAM
    • Tip
    • Capacitate (GB)
      8
    • Frecventa (MHz)
    • Latenta CAS
    • Tensiune alimentare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.