KINGSTON Memorie RAM DDR5, 32GB, 6400MHz, CL32, 1.35V, FURY Renegade Silver, Kit of 2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
809,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 29.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KF564C32RSK2-32

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie RAM DDR5, 32GB, 6400MHz, CL32, 1.35V, FURY Renegade Silver, Kit of 2 de la KINGSTON

Depasiti limitele ca niciodata pana acum cu memoria Kingston FURY™ Renegade DDR5, proiectata pentru performante extreme pe platformele DDR5 de ultima generatie. Imbunatatiti-va sistemul cu impulsul de care are nevoie pentru a ramane in top cu o memorie ultra-rapida de pana la 6400MT/s*. Kingston FURY Renegade DDR5 de la Kingston dispune de un difuzor de caldura din aluminiu negru si argintiu elegant, cu design nou, pentru a completa aspectul celor mai recente PC-uri construite de catre constructorii de sisteme si entuziastii DIY PC. 

Fie ca creati continut, faceti multitasking sau impingeti limitele la extrem pentru titlul de joc de ultima generatie, memoria Kingston FURY Renegade DDR5 este alegerea ideala pentru gameri, entuziasti, creatori de continut si overclockeri extremisti. Testata 100% in fabrica la viteza si sustinuta de o garantie limitata pe viata si de peste 30 de ani de expertiza, Kingston FURY Renegade DDR5 va ofera ce e mai bun din ambele lumi: performanta extrema si liniste maxima. Kingston FURY va insoteste, chiar la limitele posibilului.

 

 

Proiectat pentru a maximiza performanta

Cu viteze de pana la 6000MT/s* si temporizari rapide CL32, Kingston FURY Renegade DDR5 dispune de componente premium reglate manual de ingineri, testate riguros pentru compatibilitate pe cele mai importante placi de baza din industrie si sustinute de teste de viteza 100% din fabrica pentru o experienta de overclocking fara probleme.

 

ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-1-md.jpg (1024×512)

 

Exploatati potentialul de overclocking extrem

DDR5 deschide o noua era a tehnologiei de memorie pentru a face din overclockingul extrem o optiune mai stabila decat generatiile anterioare. ECC on-die ofera componente DRAM mai fiabile, un PMIC incorporat echilibreaza puterea cand si unde este nevoie, iar doua subcanale independente pe 32 de biti ofera cresteri spectaculoase ale eficientei datelor pentru procesoarele multi-core.

 

ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-2-md.jpg (1024×512)

 

Intel® XMP 3.0

Tehnologia Intel Extreme Memory Profile face ca overclocking-ul sa fie o joaca de copii, cu temporizari, viteze si tensiuni avansate si preoptimizate din fabrica pentru performante de overclocking. Kingston FURY Renegade DDR5 dispune de un PMIC programabil pentru XMP 3.0, care suporta pana la doua profiluri personalizabile pentru a optimiza timpii, vitezele si tensiunile unice salvate direct pe DIMM.

 

ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-3-md.jpg (1024×512)

 

 

Calificat de cei mai importanti producatori de placi de baza din lume

Testate si de incredere pentru placa de baza preferata, astfel incat sa puteti construi cu incredere.

 

ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-4-md.jpg (1024×512)

 

Design agresiv al distribuitorului de caldura din aluminiu

Noul dispersor de caldura din aluminiu negru si argintiu de design nou si PCB-ul negru asortat asigura functionarea - si aspectul - racoros al platformei tale, pentru a completa aspectul ultimului tau PC construit.

 

ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-5-md.jpg (1024×512)
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.