Masa de calcat Vileda, Total Reflect M, 120x38x75/96 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
327,12 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.99 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

V22572

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masa de calcat Vileda, Total Reflect M, 120x38x75/96 cm de la Vileda

Cu acest suport inovator de calcat, poti economisi timp, deoarece aburul loveste materialul textil din 2 parti in acelasi timp. Total Reflect are un capac reflectorizant pentru caldura si abur care poate fi folosit cu orice fier de calcat sau statie de abur.

Suport de calcat Total Reflect: termina tu de calcat mai repede!


Ati dori sa petreceti mai putin timp calcand si mai mult timp ingrijindu-va de cei dragi? Puteti economisi timp pretios de calcat cu suportul de calcat Total Reflect de la Vileda. Suportul inovator de calcat are un nou tip de husa care asigura calcarea mai rapida a hainelor. Cum functioneaza? Husa premium are un strat metalic care reflecta caldura - astfel incat sa nu se piarda caldura. Stratul metalic reflecta caldura fierului de calcat. Aceasta inseamna ca hainele tale sunt calcate din ambele parti in acelasi timp. Dimensiunea suportului de calcat: 120 x 38 cm. Inaltimea sa este reglabila: 75-96 cm. Are incuietoare pentru copii.

 

Caracteristicile produsului:

1. Invelis metalic reflectorizant la caldura

Husa suportului de calcat Vileda Total Reflect M are un strat metalic care reflecta caldura pana la 100%. In acest fel, intreaga caldura este transferata catre imbracamintea calcata, iar timpul de calcat se scurteaza semnificativ.

2. Forma de montare simpla

Husa se potriveste tuturor meselor de calcat cu o lungime de 120-130 de centimetri si o latime de 38-45 de centimetri. Acest lucru il face o dimensiune universala.

3. Principiul de stratificare 2 in 1

Acest suport de calcat extra moale este format din doua straturi. O spuma si o folie metalica separata alcatuiesc capacul mesei de calcat termoreflectorizante. Iar stratul superior este din bumbac.

 

Mai multe informatii despre masa de calcat Vileda Total Reflect M

Petrecand mai putin timp calcand si facand lucruri mai frumoase - cine nu isi doreste asta? Cu suportul de calcat Vileda Total Reflect, poti economisi timp pretios cand calci. Suportul inovator de calcat are un nou capac pentru suport de calcat, care asigura ca hainele calcate sunt netede mai rapid. Cum functioneaza? Husa premium are un strat metalic care reflecta caldura - astfel incat caldura nu se pierde. Stratul metalic reflecta caldura fierului de calcat. Asta inseamna ca hainele tale vor fi practic calcate pe ambele parti – si vei termina mai repede decat cu o masa de calcat traditionala.

 

Rezultate mai bune prin inovare

Masa de calcat Vileda Total Reflect ofera confort maxim la calcat. Capacul suportului de calcat cu un principiu de stratificare 2 in 1 previne condensul apei sau aburului. Acest lucru face calcarea deosebit de usoara si economiseste mult timp.

   

Calitate obisnuita Vileda

Suportul de calcat poate fi usor pliat si depozitat. Poate fi folosit si impreuna cu o statie de abur. Picioarele lui sunt neclintite pe podea. Suportul poate fi reglat la o inaltime de 97 cm.

   

Calcare mai rapida

Noul, inovator suport de calcat Total Reflect, cu un strat de metal 100% reflectorizant la caldura, scurteaza timpul de calcat - intreaga caldura este transferata la imbracamintea calcata.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.