Russell Hobbs Mixer de mana Illumina 20200-56, 500 W, 3 viteze + Turbo, negru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer de mana Illumina 20200-56, 500 W, 3 viteze + Turbo, negru/gri de la Russell Hobbs

Amestecarea si batutul au devenit mai simple. In loc sa fi confuz datorita unei multimi de butoane, caracteristici si setari, mixerul Illumina de la Russell Hobbs foloseste Tehnologia de Control al Culorii pentru a simplifica toate treptele de viteza si functiile. Tehnologia lui avansata a inglobat toate functiile de care ai nevoie in 4 setari digitale care isi schimba culoarea in acord cu tipul alimentelor. Asta inseamna ca vei putea vedea care dintre cele 4 functii este cea optima - eliminand ghicitul din selectarea vitezei.

Viteza 1:Prajituri, Aluaturi 
Viteza 2: Creme
Viteza 3: Oua
Turbo (T): Amestecuri mari

Mixerul Illumina are un motor puternic de 500W ce vine impreuna cu palete din otel inoxidabil si carlige din aluat. Pe langa faptul ca e placut ochiului datorita finisajului lucios cu aplicatii din otel inoxidabil, a fost proiectat perfect pentru a iti oferi un produs avansat, in acelasi timp ramanand usor de utilizat.

 
Inel Luminos Illumina

Inel Luminos Illumina

Isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte diferite de viteza. Fiecare viteza si culoare corespunde unui anumit tip de alimente.
 

 

Spatiu de depozitare pentru cablu

Spatiu de depozitare pentru cablu

Mentine-ti bucataria ordonata. Mixerul Illumina are o clama utila pentru depozitarea cablului, dar si o zona de depozitare pentru accesorii.

 
 
Caracteristici
 

4 trepte de viteza incluzand treapta Turbo

Finisaj lucios cu otel inoxidabil slefuit si logo in relief

Padele din otel inoxidabil si carlige pentru aluat

Inel luminos Illumina - isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte de viteza diferite (fieccare viteza corespunde unui anumit tip de alimente)

Clema pentru depozitarea cablului

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.