Slow cooker Russell Hobbs 24180-56, 200 W, 3.5 l, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
171,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.28 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24180-56

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Slow cooker Russell Hobbs 24180-56, 200 W, 3.5 l, Negru de la Russell Hobbs

Slow Cooker-ul Chalkboard iti permite sa personalizezi aparatul tau si sa scrii pe el mesaje pline de iubire pentru persoanele dragi. Avand un finisaj negru matuit, acesta are un design unic care iti permite sa desenezi pe toata suprafata lui. Daca lucrezi pana tarziu sau petreci seara in oras, poti lasa pe el mici notite sau mementouri cu timpul in care va fi gata masa delicioasa.
Avand o capacitate de 3,5 litri, indeajuns de incapatoare pentru toata familia, poti prepara 4 portii generoase de mancare plina de savoare, fara sa trebuiasca sa veghezi oala de gatit sau sa amesteci continuu. De la carne suculenta la tocanite vegetariene, de la currie-uri picante la chilli-uri, toate sunt simplu de obtinut folosind acest slow cooker. Slow cooker-ul reprezinta metoda perfecta pentru a scapa de tot stresul gatitului, pastrand in acelasi timp aroma delicioasa a retetelor tale.

3 setari de temperatura
Poti alege temperatura de gatire, intre inalta si scazuta, pentru a se potrivi cu orarul tau sau cu metoda optima de preparare a retetei tale. In plus, poti folosi functia de ‘mentinere la cald’ pentru a avea o oala fierbinte, plina cu mancare proaspata, care sa te astepte.
Capacitate de 3,5 litri
Fie ca iti prepari masa pentru o saptamana lunga la serviciu sau ca hranesti intreaga familia, capacitate de 3,5 litri iti permite sa prepari 4 porti zdravene intr-o singura oala.

CARACTERISTICI:


Capacitate 3,5 litri
Prepara 4 porti mari
3 setari de temperatura
Capac de sticla
Oala detasabila din ceramica neagra
Picioruse anti-alunecare
Include 2 bucati de creta pentru a desena pe aparat
200 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.