Mixer vertical Tefal InfinyForce HB944138, 1000W, tehnologie Powelix, accesoriu zdrobire, tocator, tel, recipient 800ml, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
218,48 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 219,67 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HB944138

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer vertical Tefal InfinyForce HB944138, 1000W, tehnologie Powelix, accesoriu zdrobire, tocator, tel, recipient 800ml, alb de la Tefal

O infinitate de posibilitati la dispozitia ta!

Mixerul vertical Tefal InfinyForce imbina perfect performanta exceptionala si precizia de top. Tehnologia lamelor Powelix Life cu invelis de titan te ajuta sa obtii rezultate perfecte si asigura rezistenta de durata. Butonul de pornire, cu trepte de viteza lineare, ofera confort sporit in utilizare, fiind foarte usor sa obti textura dorita de fiecare data. Puterea de 1000 W garanteaza rezultate rapide chiar si pentru cele mai dure ingrediente pentru versatilitate maxima cu un singur aparat.

Mixerul vertical Tefal InfinyForce: Precizie extrema

Mixerul vertical Tefal InfinyForce ofera precizie, utilizare usoara si performante de lunga durata pentru rezultate perfecte si rapide. Prepararea noilor retete, precum supa, piure, salsa, pesto si multe altele este mai usoara ca niciodata. Lamele exclusive Powelix Life ofera durabilitate exceptionala, cu performante ce dureaza cu pana la de 2 ori mai mult si garanteaza rezultate mai rapide cu pana la 30%*. Precizia este acum la dispozitia ta datorita declansatorului, cu multiple trepte de viteza, ce-ti va permite sa obtii rezultatele dorite. Puterea de 1000 W garanteaza rezultate rapide, chiar si pentru ingredientele dure. Mixerul vine la pachet cu o varietate de functii si accesorii precum: picior cu protectie antistropire pentru a-ti pastra blatul de bucatarie curat, componente detasabile compatibile cu masina de spalat vase, un recipient de 800 ml, tocator de 500 ml, tel, si accesoriu pentru zdrobit gheata.

 *comparativ cu tehnologia clasica Tefal cu 2 lame

Mixer vertical TEFAL InfinyForce HB944138

  • Lame exclusive Powelix Life: acestea ofera durabilitate extrema in fiecare zi pentru un mixer ce va rezista cu pana la de 2 ori mai mult si va produce rezultate cu pana la 30% mai rapide;
  • Motor puternic de 1000 W: toata puterea de care ai nevoie este la dispozitia ta pentru rezultate rapide si fara efort;
  • Usor de utilizat: declansator ergonomic pentru controlul treptelor de viteza;
  • Utilizare fara griji: Picior cu protectie antistropire pentru un blat de bucatarie curat;
  • Usor de curatat: Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase;
  • Accesorii versatile: posibilitati nelimitate datorita setului de accesorii incluse in pachet: recipient de 800 ml, tocator de 500 ml, tel si accesoriu pentru sosuri.

 

Lame de inalta performanta si rezistente

Descopera lamele exclusive Powelix Life ce ofera performante de top si rezistenta sporita pentru rezultate cu pana la 30% mai rapide.

   

Putere de 1000 W

Motorul puternic de 1000 W produce rezultate ultra rapide, indiferent de reteta sau ingredient.

   

Tel

Acesta este ideal pentru prepara omleta, bate albusuri, bezele si multe altele.

   

Accesoriu pentru zdrobit gheata

Adauga un plus de calitate bauturilor tale cu accesoriul dedicat pentru zdrobirea ghetii ce nu te va dezamagi niciodata.

   

Tocator

Ideal pentru a toca eficient legumele, verdeturile, condimentele, prepara salsa si multe altele.

   

Recipient de 800 ml

The 800ml beaker is perfect for your homemade soups, purees, pestos and more, offering the ideal capacity for any occasion.

   

Utilizare fara griji

Picioarul mixerului beneficiaza de o pretectie antistropire pentru a pastra blatul de bucatarie perfect curat.

   

Usor de curatat

Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru curatare si utilizare usoara in fiecare zi.

   

Usor de utilizat

Declansatorul cu multiple trepte de viteza, ofera precizie de top ce este intotdeauna la dispozitia ta cu o atingere de buton. Mixerul dispune de un design ergonomic pentru confort sporit in utilizare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.