Keter Casuta Gradina Manor, 6x4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

159,40 lei
119,60 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Casuta Gradina Manor, 6x4 de la Keter

Casuta Gradina Keter Manor 6x4 se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte. Casutele de gradina fabricate de Keter sunt ecologice si sunt realizate in mare parte din materiale reciclate. Casuta Gradina Keter Manor 6x4 cu design elegant ofera o depozitare compacta. Casuta pentru gradina este proiectata special pentru a se potrivi in spatii inguste. Aceasta are panoul de ventilatie incorporat in tavan, ce permite circulatia aerului si asigura protectia impotriva apei si umiditatii.

Casuta Gradina Keter Manor 6x4 are o constructie rezistenta la toate conditiile meteorologice, prin acoperisul solid si va rezistanta cu usurinta la greutatea zapezii. Aceasta are pereti dubli, rezistenti, sustinuti cu balamale de metal si contine fereastra fixa pentru lumina naturala si usa care poate fi blocata cu un lacat propriu. Casuta Gradina Keter Manor 6x4 are de asemenea, o podea foarte durabila care poate rezista la o incarcatura de pana la 150 de kilograme /m². Panoul de podea inclus pastreaza articolele depozitate curate și uscate in toate anotimpurile.

Casuta Gradina Keter Manor 6x4 prezinta a marime convenabila pentru depozitarea de masini de tuns iarba, unelte de gradinarit, biciclete. Casuta Gradina Keter Manor 6x4 este realizata dintr-un material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar casuta va arata ca noua o perioada indelungata de timp. Nu necesita mentenanta, nu putrezeste, iar materialul nu rugineste.

Casuta Gradina Keter Manor 6x4 se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor depozitate. Culoarea casutei este gri cu ornamente albe.

Casuta Gradina Keter Manor 6x4 nu se poate vopsi. Aceasta este usor de asamblat.

Dimensiuni produs:

 

EXTERIOR

INTERIOR

latime

183.5 cm

168.5 cm

adancime

111.0 cm

97.0 cm

inaltime

200.5 cm

195.0 cm

GREUTATE:45.8 kg

 

COLET

latime

200.0 cm

inaltime

15.0 cm

adancime

115.0 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.