Monitor gaming, Acer, Predator, CG437KSbmiipuzx, 42,5", VA, 144Hz, 3840x2160, 1ms VRB, DP, HDMI, USB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.175,91 lei
Pret 36 Rate Optimo: 189.73 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

UM.MC7EE.S01

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming, Acer, Predator, CG437KSbmiipuzx, 42,5", VA, 144Hz, 3840x2160, 1ms VRB, DP, HDMI, USB, Negru de la Acer

Cand este 4K, mai mare este intotdeauna mai bine - aproximativ 42,5 inchi este mai bine, mai exact. Obtineti viteza superioara cu o rata de reimprospatare de 144 Hz si cresterea raspunsului vizual (VRB) de 1 ms pe afisajul mare pentru jocuri DisplayHDR™ 1000, certificat VESA. Sa inceapa jocul!

 

ECRAN MARE

Indiferent daca doriti sa il utilizati ca televizor, ca ecran principal al jucatorului intre dispozitivele dvs. de streaming sau ca un singur gigant in sine, nu exista nicio indoiala ca CG7 este cu adevarat impresionant. Cei 42,5 inchi de magie 4K de culoare pura sunt aduse la viata in culori superbe prin sincronizarea imaginii si HDR.

 

CEL MAI BUN

Am selectat doar cele mai bune tehnologii - cu port DisplayPort 1.4 si optiunea HDMI 2.1 (pentru urmatoarea generatie). Echipat cu USB 3.0, USB 2.04 si un port USB Type-C, hub-ul USB ofera o casa confortabila pentru periferice suplimentare.

 

DIBUZOARE DE 10 W

Fara sistem de sunet? Nici o problema. Poti conta pe noi! Doua difuzoare puternice de 10 wati va asteapta.

 

CONSOLA VESA

Ti-ar placea sa atarnesti aceasta frumusete uriasa pe perete? Dati-i drumul!

 

TELECOMANDA

Asezati-va pe spate si puneti-va confortabil. Nu trebuie sa ajungeti in spatele afisajului pentru a va chinui sa gasiti butoanele.

 

ACCESORIE TOTALA PRIN HDMI 2.1

Profitati la maximum de consolele de ultima generatie cu HDMI 2.1. Unele modele accepta, de asemenea, rezolutia 4K la 144 Hz, astfel incat sa aveti cu adevarat una dintre cele mai rapide experiente de joc 4K

 

RIT MORTAL

Daca iti doresti o experienta de joc fara balbaiala, la viteze uluitoare, ai ajuns la locul potrivit. Datorita ratei de reimprospatare de 144 Hz si a cresterii raspunsului vizual de 1 ms, veti avea o experienta de joc fluida, neintrerupta si de neegalat - si aproape ca va puteti lua ramas bun de la ghosting.

 

IMAGINE CLARA, FARA JACK

Cufundati-va in lumea jocurilor cu cele mai recente ecrane compatibile NVIDIA® G-SYNC®. Fiecare afisaj este certificat de NVIDIA pentru o experienta de joc cu frecventa variabila de reimprospatare (VRR) care elimina ruperea, balbaiala, anomaliile si palpairea.

 

ADAUGA HDR

Cu un astfel de display gigantic, totul trebuie sa arate bine. Ecranele DisplayHDR™ 1000 se angajeaza sa ofere un contrast uimitor, culori de calitate cinematografica si jocuri cu latenta ultra-scazuta. Scala de culori DCI-P3 de 90% si Delta E<2 dau viata culorilor frumoase ale afisajului.

 

DCI-P3 90%

Gama larga de culori

 

DISPLAYHDR™ 1000

CERTIFICAT VESA

 

DELTA E<2

Fidelitatea culorii

 

TOATA ACEASTA TEHNOLOGIE ESTE A TA

Nici ecranele color mari, rapide si precise nu sunt rele - dar si mai bine este unul care poate face si altceva in afara de toate acestea. De asemenea, l-am echipat cu multe functii suplimentare pentru a va face sa iubiti si mai mult acest afisaj.

 

SENSOR FOTO

Prin detectarea cantitatii de lumina ambientala, CG7 efectueaza ajustari automate pentru a asigura cea mai confortabila utilizare posibila a ecranului.

 

SENZOR DE PROXIMITATE

CG7 detecteaza cand cineva este in apropiere si comuta in modul de economisire a energiei atunci cand este necesar. Cand utilizatorul revine, acesta revine imediat in actiune, dar cand este lasat singur, intra in modul de asteptare, la fel ca un computer.

 

USB TIP-C

Conectati-va telefonul sau afisajul3, adaugati un dongle pentru un controler de joc fara fir (de exemplu, daca doriti sa va jucati cu prietenul dvs.) sau alegeti perifericul de ultima generatie pe care doriti sa il adaugati la aparat.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      42.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      750 cd/m²
    • Contrast
      4000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.