Monitor gaming, Acer, 27", Nitro, ZeroFrame, FreeSync, IPS, 170Hz, QHD, 2560x1440, 1ms, HDMI - DP - Audio, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming, Acer, 27", Nitro, ZeroFrame, FreeSync, IPS, 170Hz, QHD, 2560x1440, 1ms, HDMI - DP - Audio, Negru de la Acer

Acer Nitro XV2

Nitro_XV2_hero_large

 
 

Sincronizare senzationala

Pune capat balbaielii din joc si decalajului enervant al ecranului cu tehnologia AMD FreeSync™ Premium. Frecventa de reimprospatare a monitorului este sincronizata cu rata de cadre a computerului, astfel incat sa va puteti bucura de un afisaj receptiv, fara distrageri.

freeSync_Premium_Large

 
 

Imagini capabile de perfectiune

Admira-ti jocurile preferate la o calitate WQHD mai buna decat oricand. Descoperiti imagini uluitor de clare si culori realiste cu ecranul IPS2 de 27 inchi. Simtiti-va liber sa aratati publicului dvs. entuziast ceea ce este pe ecran: nuantele si contrastele raman realiste chiar si dintr-un unghi de vizualizare de 178°.

Sursa Acer Nitro XV2 AGW

 
 

Calitate dovedita

Nu toate monitoarele pentru jocuri sunt certificate DisplayHDR™ 600. Acest standard industrial impune calitatea HDR, inclusiv luminozitatea, gama de culori, profunzimea culorii si timpul de crestere. Du-ti experienta de joc la urmatorul nivel, cu fidelitate si contrast imbunatatite a culorilor.

Nitro_XV2_ksp_01_Large

 
 

Culori optimizate

Cufunda-te in lumile jocului cu culori hiperrealiste. Tranzitii netede, nuante mai frumoase si un aspect uniform cu ajutorul scalei de culoare DCI-P3 de 90% si fidelitatii culorilor Delta E<1.

Nitro_XV2_ksp_02_Large

 
 

Rame grabite

Bucurati-va de o experienta de joc fara balbaiala, fara intarzieri, cu o rata de reimprospatare uimitoare de pana la 300 Hz. Visual Response Boost™ de 1 ms garanteaza o vizualizare clara, fara incetosari, chiar si in timpul celei mai intense actiuni.

Nitro_XV2_ksp_03_Large

 
 

Setari cu usurinta

Nu este nevoie sa te joci cu nasturi. Modificati cu usurinta setarile monitorului cu utilitarul Display Widget.

Sursa Acer Nitro XV2 AGW

 
 

Accelerare maxima prin HDMI 2.1

Profitati la maximum de consolele de ultima generatie cu HDMI 2.1. Unele modele XV2 accepta si rezolutia 4K la 144 Hz, astfel incat sa aveti cu adevarat una dintre cele mai rapide experiente de joc 4K.

HDMI_2.1

 
 

Certificat Eyesafe® si TUV

Protejati-va ochii de efortul inutil cu tehnologiile Acer BlueLightShield™ si Flickerless™. Pregatiti-va pentru ore lungi de joc cu tehnologiile Acer ComfyView™ si Low Dimming™ pentru a reduce stralucirea ecranului si oboseala ochilor

Sursa Acer Nitro XV2 AGW

 
 

Ergonomie uimitoare

Un monitor bun nu te va obosi. Cu unghiul de inclinare intre -5° si 25°, va puteti salva mintea si gatul.

Sursa Acer Nitro XV2 AGW

 
 

Mai multe moduri de joc

Alegeti dintr-o varietate de moduri de joc si alte moduri, fiecare cu un profil de culoare unic. Actiune, curse de masini, sport si multe altele: decizia este in mainile tale! Personalizati-va aplicatiile, astfel incat sa se deschida automat in modul care functioneaza cel mai bine pentru dvs.

Sursa Acer Nitro XV2 AGW

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/mp
    • Contrast
      1000000:1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      170 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.