Acer Monitor LED 23" G237HLA, IPS panel, 1920 x 1080, 4ms, 250cd/mp

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED 23" G237HLA, IPS panel, 1920 x 1080, 4ms, 250cd/mp de la Acer

Monitor 23" ACER LED G237HLA, IPS panel, FHD 1920 x 1080, 16:9, 4ms, 250cd/mp, 100M:1, DVI, HDMI, VGA, negru

IPS (In-Plane-Switching)

Acest monitor foloseste tehnologia cristalelor lichide sce furnizeaza in plane switching avansat pentru performante ale culorilor premium. IPS implica aranjarea si schimbarea moleculelor stratului de cristal lichid in substraturile sticlei din afisajul LCD.

 

Vizualizari extinse

Imaginile de pe monitoarele seria G7 prind viata datorita tehnologiei IPS, care va ajuta sa percepeti culori mai deschise si mai puternice, chiar si atunci cand sunt vizualizate din unghiuri largi.

Subtiri si elegante

Stilul futurist al monitoarelor din seria G7 incorporeaza un design fara margine care va ajuta sa economisiti spatiul de pe birou si va permite sa amplasati mai multe monitoare G7 unul langa altul, pentru a obtine un afisaj mare impecabil realizat din ecrane multiple. Puteti alege culoarea care se potriveste stilului dvs. si puteti inclina afisajul rabatandu-l de la -5 la 15 grade, pentru vizualizare confortabila.

Protectie pentru ochi
Aceste monitoare ajuta la protejarea ochilor cu filtrul pentru lumina albastra, fara scintilatii, si tehnologii anti-reflexie. Filtrul pentru lumina albastra va permite sa alegeti cata lumina albastra care va dauneaza trebuie monitorul dvs. sa elimine, in timp ce tehnologia fara scintilatii reduce scintilatiile ecranului, care reprezinta o cauza majora a problemelor de vedere pentru persoanele care utilizeaza monitoarele pentru perioade lungi de timp.
Perspectiva ecologica
Monitoarele din seria G7 sunt conforme cu standardul RoHS si nu contin mercur. In plus, tehnologiile avansate Acer EcoDisplay si cea de iluminare din fundal cu LED-uri albe economisesc energia, pentru a va ajuta sa reduceti costurile si a conserva resursele planetei. De asemenea, Acer utilizeaza ambalaje reciclabile, reducand si mai mult impactul asupra mediului.
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      23
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4
    • Contrast
      100000000:1
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
    • Conectori
      VGA
      DVI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.