Monitor LED AOC Gaming 24G4X 23.8 inch FHD IPS 0.5 ms 180 Hz HDR G-Sync Compatible

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
833,44 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24G4X

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED AOC Gaming 24G4X 23.8 inch FHD IPS 0.5 ms 180 Hz HDR G-Sync Compatible de la AOC

 

Dezlantuiti puterea seriei G4 cu modelul 24G4X - o arma pe care atat jucatorii ocazionali, cat si cei de acasa ar dori sa o echipeze. Pregatiti-va pentru un upgrade eSports, cu un ecran compact de 23,8 inchi si un panou IPS fulgerator. Fiti martori la eliminarea neclaritatii miscarii cu un timp de raspuns GtG de pana la 1ms si o rata de reimprospatare inspirata de 180 Hz. O experienta de joc cu adevarat optima va va astepta cu un input lag redus. Spuneti adio restrictiilor cu un design fara rama pe trei laturi, oferindu-va intregul camp de lupta pentru aventurile dvs. de gaming. HDR10 iti duce continutul la urmatorul nivel.

 

 

RATA DE REIMPROSPATARE 180HZ

Jocurile competitive si intense necesita cea mai buna tehnologie pentru a asigura jocuri fara intarzieri si mai fluide. Acest monitor AGON by AOC dispune de o rata de reimprospatare de 180 Hz, ceea ce il face de 3 ori mai rapid decat un ecran standard. O rata de cadre mai mica poate face ca inamicii sa para ca sar dintr-un punct in altul pe ecran, ceea ce ii face tinte foarte greu de lovit. O rata de cadre de 180Hz restabileste acele imagini critice lipsa inapoi pe ecran, dezvaluind miscarile inamicului in miscare ultra-usoara, permitandu-va sa tintiti mai usor. Cu acest monitor de gaming AGON by AOC, nu va trebui sa mai suportati intarzieri de intrare si ruperea ecranului.

 

 

IPS

Panoul IPS asigura o experienta de vizionare excelenta, cu culori realiste, dar stralucitoare si precise. Culorile arata consistent, indiferent de unghiul din care priviti ecranul.

 

 

0.5MSMPRT - TIMP DE RASPUNS AL IMAGINII IN MISCARE

MPRT este un acronim pentru timpul de raspuns al imaginii in miscare. Tehnologia MPRT dezactiveaza si activeaza lumina de fundal a monitorului in timpul schimbarilor de imagine. Datorita timpului redus in care un cadru este afisat pe monitor, efectele de "fantoma" si "neclaritate" sunt reduse, ceea ce duce la o experienta de joc mai lina si mai "fluida".

 

 

TRAITI JOCUL LA MAXIM CU HDR10

HDR10 este aici pentru a spori si mai mult calitatea imaginii, imbunatatind sincronizarea GPU-ului sau a consolei cu monitorul. Acest lucru creeaza o experienta de joc mai realista, mai imersiva si mai fluida: Vei simti ca intri in joc, cadru cu cadru.

 

 

STAND REGLABIL PE INALTIME

Ridicati sau coborati ecranul pentru a se potrivi inaltimii si preferintelor de sedere ale fiecarei persoane. Suportul usor de reglat asigura ore intregi de confort.

 

 

LOW INPUT LAG

Dezlantuiti-va reflexele trecand la modul AOC Low Input Lag. Uitati de ornamentele grafice: acest mod reorienteaza monitorul in favoarea timpului de raspuns brut, oferind un avantaj suprem in cazul unor situatii care necesita o reactie de tip "hair trigger stand off".

 

 

REZOLUTIE FHD

Doriti sa vizionati un film Blu-ray la calitate maxima, sa va bucurati de jocuri la rezolutie inalta sau sa cititi texte clare in aplicatiile de birou? Datorita rezolutiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli, acest monitor va permite sa faceti exact acest lucru. Indiferent ce vizualizati, cu Full HD va fi afisat in detalii bogate, fara a necesita o placa grafica de varf sau a consuma multe resurse ale sistemului dvs.

 

 

ADAPTIVE SYNC

Adaptive Sync aliniaza rata de reimprospatare verticala a monitorului cu rata de cadre furnizata de GPU, ceea ce face ca experienta dvs. de joc si de jocuri ocazionale sa fie si mai fluida, eliminand balbaielile, lacrimile si tremuratul. Aceasta functie este utila si atunci cand va bucurati de videoclipuri si alte medii vizuale, pentru o divertisment mai fluid.

 

 

AOC G-MENU

AOC G-Menu este o unealta gratuita pe care o puteti instala pe PC pentru a avea o personalizare completa asociata cu un confort maxim.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      0.5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 540 x 381-494 x 208 mm
      Fara suport: 540 x 325 x 51 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      180 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.