Monitor LED ASRock Gaming PG34WQ15R2B Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.958,97 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.81 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PG34WQ15R2B

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASRock Gaming PG34WQ15R2B Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium de la ASROCK

Image MN

 

Design Unic

 

Monitorul Phantom Gaming este echipat cu antena Wi-Fi incorporata. Deci, semnalul Wi-Fi nu va fi mascat de masa. Acum, conectati antena Wi-Fi la computer si bucurati-va de jocuri fara latenta!

MN Unique (cablu WiFi+)

 

Te-a enervat gestionarea cablurilor? Cu exceptia renuntarii unui slot de gestionare a cablurilor de pe suport, Phantom Gaming proiecteaza si un manson de cablu pentru jucatori. Nu numai ca iti mentine masa ordonata, dar arata si elegant!

MN Unique (cablu WiFi+)

 

Panou

 

Monitorul curbat Phantom Gaming adopta o curbura de 1500R care va ofera un sentiment mai mare de acoperire. Permiteti jucatorilor sa se bucure de un joc cu imagini captivante din toate unghiurile.

Panou MN (1500R+165HZ+HDR400+QHD+Lumina albastra)

 

Panoul ofera o rata de reimprospatare ridicata de 165 Hz si un timp de raspuns de 1 ms (MPRT) pentru a elimina neclaritatea in miscare. De aceea, fiecare monitor Phantom Gaming ofera o netezime fara compromisuri.

Panou MN (1500R+165HZ+HDR400+QHD+Lumina albastra)

 

Monitorul Phantom Gaming dispune de certificat Vesa DisplayHDR 400. Lasati ecranul sa prezinte imagini vii cu mai multe detalii si o precizie mai buna a culorilor.

Panou MN (1500R+165HZ+HDR400+QHD+Lumina albastra)

 

PG34WQ15R2B are ecranul ultra-wide 21:9 WQHD (3440x1440). Campul de vizualizare suplimentar ofera o viziune periferica suplimentara pentru a ajuta jucatorii sa obtina mai multe informatii si detalii in timpul jocului. Sa va largim vizualul cu monitorul Phantom Gaming!

Panou MN (1500R+ 165HZ+HDR400+21:9+Lumina albastra)

 

Monitorul Phantom Gaming cu tehnologia ASRock Low Blue Light reduce luminile albastre daunatoare emise de monitorul dvs. de jocuri. Puteti selecta filtrul de lumina albastra de la nivelul 1-10 pentru o experienta de vizionare confortabila.

Panou MN (1500R+165HZ+HDR400+QHD+Lumina albastra)

 

Functie De Joc

 

Monitorul Phantom Gaming dispune de tehnologie fara palpaire, care poate reduce palpairea, minimiza oboseala ochilor si ofera o experienta de vizionare confortabila.

Caracteristica MN Gaming (FF+FP)

 

Esti gata sa o duci la urmatorul nivel? Imbunatatiti-va jocul cu o rata de reimprospatare ridicata, compensare scazuta a ratei de cadre si monitor AMD FreeSync™ Premium certificat cu latenta scazuta.

Caracteristica MN Gaming (FF+FP)

 

Inginerie

 

One Display Port 1.4 accepta o rata de reimprospatare de pana la 165 Hz. Doua porturi HDMI 2.0 suplimentare sunt disponibile pentru afisajele secundare si consolele compatibile. In plus, cele doua difuzoare incorporate si o iesire pentru casti de 3,5 mm ofera jucatorilor o experienta de joc mai buna.

MN Engineering (port 1.4/165HZ)

 

Monitorul Phantom Gaming adopta un suport cu design ergonomic. Ofera ajustari de rotire, inclinare si inaltime, care ofera jucatorilor mai multa flexibilitate pentru a gasi o pozitie optima de vizualizare.

MN Engineering (port 1.4/165HZ)
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      550 cd/mp
    • Contrast
      3000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.