Monitor LED ASUS TUF Gaming VG27WQ Curbat 27 inch 1ms Negru HDR FreeSync 165 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.355,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 49.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VG27WQ

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS TUF Gaming VG27WQ Curbat 27 inch 1ms Negru HDR FreeSync 165 Hz de la ASUS


TUF Gaming VG27WQ este un ecran WQHD (2560 x 1440) de 27 inci, curbat, cu o rata de actualizare ultrarapida de 165Hz, conceputa pentru jucatorii profesionisti si cei care cauta un joc imersiv. Tehnologie HDR (High Dynamic Range), cu gama profesionala de culori si performanta de contrast pentru certificarea DisplayHDR ™ 400.




Curbura imersiva de 27 inch

Panoul WQHD (2560 x 1440) de 27 inci al TUF Gaming VG27WQ ofera imagini uimitoare din toate unghiurile cu o curbura de 1500R care asigura ca fiecare punct este echidistant pentru ochii tai. Acest lucru contribuie la un confort de vizionare mai mare - chiar si in timpul unei utilizari extinse - si va permite sa va bucurati de un unghi larg de vizualizare, cu mai putine distorsiuni si schimbari de culoare atunci cand va jucati si vizionati filme.




165Hz Rata de actualizare
TUF Gaming VG27WQ are o rata de reimprospatare super-rapida de 165Hz, asigurand chiar si jocurile cu ritm rapid jucat la cele mai inalte setari vizuale ca arata neted si complet fara lag. Obtine un avantaj in jocuri first-person, curse si jocuri de strategie in timp real.



EXTREME LOW MOTION BLUR
VG27WQ este dotat cu cea mai recenta tehnologie exclusiva ASUS, Extreme Low Motion Blur, care realizeaza 1ms MPRT pentru a elimina neclaritatea miscarii si face ca obiectele in miscare sa para mai clare, astfel incat jocul este mai fluid si mai sensibil.




Mod multi HDR
Acum puteti alege dintre mai multe moduri HDR pentru a ajusta performanta monitorizarii HDR pe baza scenariului actual de vizualizare.



DisplayHDR ™ 400
Tehnologia High Dynamic Range (HDR) ofera o gama profesionala de culori si performante de contrast care indeplinesc cerintele pentru certificarea DisplayHDR ™ 400.



Shadow Boost
Tehnologia ASUS Shadow Boost clarifica zonele intunecate ale jocului fara a expune suprafete mai luminoase, imbunatatind vizionarea generala, facand totodata mai usor sa observati inamicii ascunsi in zonele intunecate ale hartii.



GamePlus
Tasta rapida GamePlus integrata, exclusiv ASUS, ofera imbunatatiri in joc care va ajuta sa primiti mai multe de la joc. Aceasta functie este co-dezvoltata cu aportul de la jucatorii profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.




GameVisual
ASUS GameVisual Technology are sapte moduri de afisare prestabilite pentru a optimiza vizualizarea pentru diferite tipuri de continut. Aceasta caracteristica unica poate fi accesata cu usurinta prin intermediul unei taste rapide sau a meniului de setari a afisajului pe ecran



Tehnologie Flicker-Free
Tehnologia Flicker-Flicker reduce palpairea pentru a reduce efortul vizual, pentru un confort imbunatatit atunci cand sunteti incurcat in sesiuni lungi de joc.



Conectivitate bogata
Optiuni de conectivitate extinse, inclusiv DisplayPort1.2x1, HDMI (v2.0) x2, Earphone Jack accepta o gama larga de dispozitive multimedia.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      3000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.