Monitor LED ASUS ZenScreen MB16AMT Touchscreen 15.6 inch Argintiu 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.851,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 67.88 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MB16AMT

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS ZenScreen MB16AMT Touchscreen 15.6 inch Argintiu 60 Hz de la ASUS

Productivitate sporita

 

ASUS ZenScreen™ Touch MB16AMT este un monitor portabil subtire si usor cu o baterie incorporata mare de 7800 mAh, fiind conceput sa duca productivitatea mobila la un nou nivel. Ecranul tactil intuitiv cu recunoastere a 10 atingeri simultane suporta gesturi de glisare, derulare, tragere si strangere pentru a va ajuta sa rezolvati mai eficient sarcinile. De asemenea, furnizeaza o experienta tactila precisa cu ajutorul aplicatiei inovative ZenScreen Touch, care va permite sa afisati si sa controlati aplicatii din telefonul dvs. cu sistem Android, oferindu-va un spor de productivitate pe un ecran mare. Conectivitatea hibrida USB-C™ si micro-HDMI permite afisarea continutului de la o mare gama de dispozitive portabile, astfel incat va puteti bucura de o arie de vizualizare de mari dimensiuni, pentru cele mai bune experiente de lucru si de divertisment, oriunde veti merge.

 

Control tactil intuitiv

 

Cu ecranul sau tactil intuitiv cu recunoasterea a 10 atingeri simultane, ZenScreen Touch MB16AMT ofera o experienta tactila extrem de precisa, sensibila si unitara, permitandu-va sa editati documente, sa desenati pe prezentari sau sa va jucati folosindu-va degetele. Este compatibil cu Windows 10, astfel incat o sa lucrati mai inteligent si mai eficient.

 

Bucurati-va de un ecran mai mare pentru aplicatiile telefonului

 

Aplicatia exclusiva ZenScreen Touch va permite sa vizualizati si sa controlati telefonul cu Android folosind ecranul mai mare al lui ZenScreen Touch MB16AMT. Pe langa vizualizarea mai confortabila a oricarui continut, aceasta scara mai larga este perfecta pentru sarcini complexe, precum editarea de documente, fotografii si video.

 

Conectivitate hibrida USB-C si micro-HDMI

 

Prin intermediul conectivitatii hibride USB-C™ si micro-HDMI, ZenScreen Touch MB16AMT permite afisarea de continut de la o mare varietate de dispozitive, inclusiv laptopuri, smartphone-uri, console de jocuri, camere si tablete, oferind o suprafata de vizionare mai mare pentru lucru sau joc. Monitorul dispune de solutia inovatoare de semnal hibrid cu suport nativ pentru conexiunile USB Type-C si foloseste un driver instalat pentru a suporta conectori USB Type-A pentru compatibilitatea deplina. Designul reversibil USB-C permite conectarea rapida si fara complicatii a oricarui dispozitiv.

 

Difuzoare si baterie de 7800mAh incorporate

 

Cu doua difuzoare integrate, ZenScreen Touch MB16AMT va amplifica experientele audiovizuale, oriunde v-ati afla. De asemenea, are incorporata si o baterie de 7800 mAh care ofera pana la patru ore de operare cu o singura incarcare. Avand propria baterie, ZenScreen Touch MB16AMT nu consuma energie din dispozitivul conectat. Acest lucru va permite sa lucrati sau sa vizionati mai multe videoclipuri atunci cand calatoriti. Cand este nevoie de o reincarcare, tehnologia Quick Charge 3.0 dubleaza viteza de incarcare a bateriei comparativ cu adaptoarele obisnuite, asigurand un timp minim in care nu puteti folosi monitorul.

 

Panou IPS cu unghiuri largi de vizualizare de 178°

 

ZenScreen™ MB16AMT este echipat cu un panou Full HD care reda imagini uimitoare la rezolutie 1920 x 1080 pixeli. Acesta foloseste tehnologia IPS pentru a va oferi mai multa flexibilitate atunci cand extinde-ti ecranul, astfel incat sa puteti obtine culori si contrast superbe – chiar si din pozitii de vizualizare extreme.

 

Suplu si ultra-portabil cu un design deosebit

 

ZenScreen Touch MB16AMT este ideal pentru toate persoanele care lucreaza in conditii de mobilitate. Chiar daca are un capac spate premium din metal, cantareste doar 0.9kg si profilul sau ultra-subtire de 9mm permite transportul facil in orice geanta de voiaj.

 

Husa inteligenta pliabila

 

O husa pliabila inovatoare protejeaza ZenScreen Touch MB16AMT de praf si zgarieturi. Husa poate fi pliata pentru a deveni un suport care tine monitorul in pozitie de vizionare, cu orientare fie portret, fie peisaj. ZenScreen Touch MB16AMT are, de asemenea, un orificiu inteligent amplasat in coltul din dreapta jos, unde poti insera un pix pentru a sustine ecranul atunci cand nu folositi husa inteligenta.

 

Orientarea automata a ecranului

 

Cu software-ul ASUS DisplayWidget, ZenScreen™ Touch MB16AMT isi poate detecta automat orientarea si poate comuta ecranul intre modurile peisaj si portret atunci cand este conectat la un laptop. Modul peisaj este ideal pentru prezentari si pentru foile de calcul, in vreme ce modul portret va ofera o vizionare optima pentru continut de tipul documentelor, cartilor sau al site-urilor web mobile.

 

Tehnologie ASUS Ultra-Low Blue Light

 

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light va protejeaza de emisiile nocive de lumina albastra. Ofera patru setari pentru filtrul de lumina albastra, care sunt usor accesibile din meniul afisat pe ecran.

 

Tehnologie ASUS Flicker-free

 

ZenScreen Touch MB16AMT dispune de tehnologia certificata TÜV Rheinland ASUS Flicker-free, pentru a reduce palpairea ecranului si pentru o experienta de vizionare mai confortabila. Aceasta tehnologie ajuta la minimalizarea cazurilor de disconfort vizual si a altor potentiale efecte negative care pot aparea atunci cand petreceti multe ore in fata ecranului.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      15.6
    • Culoare
      Argintiu
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      700:1
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x USB-C
      1 x Micro HDMI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.