Monitor LED ASUS ZenScreen MB16ACM 15.6 inch 5 ms Argintiu 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS ZenScreen MB16ACM 15.6 inch 5 ms Argintiu 60 Hz de la ASUS

Extinde-ti viziunea. Elibereaza-ti lumea.
ASUS ZenScreen™ MB16ACM este proiectat pentru a te mentine productiv, oriunde te-ai afla. Este primul monitor portabil din lume cu o solutie semnal-hibrid, ceea ce inseamna ca are nevoie de un singur cablu cu conector USB pentru a fi compatibil cu aproape orice laptop. Cantareste foarte putin, la doar 0,78 kg si cu profilul sau ultra-subtire de 8 mm se potriveste usor in orice geanta de voiaj.



Solutie de semnal hibrida: suport USB Tip-A si Tip-C

ZenScreen™ MB16ACM necesita doar o singura conexiune USB, atat pentru alimentare, cat si pentru transportul semnalului video de la dispozitivul tau gazda. Este echipat cu o solutie semnal-hibrid inovatoare, cu suport nativ pentru conexiunile USB Type-C™ (USB-C™) si foloseste driverul instalat pentru a suporta conectori USB Tip-A pentru compatibilitate deplina. Designul reversibil, conectabil pe orice parte a interfetei USB-C, permite conectarea rapida si fara complicatii la orice dispozitiv.


Design ultra-portabil subtire si stilat
ZenScreen™ MB16ACM este ideal pentru folosirea pe post de monitor secundar, in configuratii dual-monitor, iar versatilitatea sa te va ajuta sa-ti rezolvi sarcinile mai eficient atunci cand esti in miscare. Abia daca misca acul cantarului la o greutate de numai 780 de grame, iar gratie profilului sau ultra-subtire de 8 mm se potriveste usor in orice geanta de voiaj.



Orientarea automata a ecranului
Cu software-ul DisplayWidget *, ZenScreen™ MB16ACM isi poate detecta automat orientarea si poate comuta modurile din Vedere in Portret si invers, in functie de orientare. Modul Vedere este ideal pentru prezentari si tabele in Excel, in vreme ce modul Portret iti ofera o vizualizare perfecta a unor elemente precum documentele, cartile sau site-urile mobile.

*Necesita driver. Functia Auto Rotate este disponibila doar in sistemul de operare Windows.



Unghiuri largi de vizualizare
ZenScreen™ MB16ACM dispune de un panou Full HD care reda imagini uimitoare la rezolutie 1.920 x 1.080, cu o reproducere exceptionala a culorilor. Foloseste tehnologia IPS pentru a-ti oferi mai multa flexibilitate cand iti extinzi ecranul, astfel incat vei continua sa obtii culori si contrast superbe, chiar si din unghiuri de vizualizare extreme.



Husa inteligenta pliabila
O inovatoare husa inteligenta pliabila protejeaza ZenScreen™ MB16ACM de praf si zgarieturi. Husa poate fi pliata pentru a deveni un suport pentru sustinerea monitorului fie in orientare portret, fie vedere. De asemenea, ZenScreen MB16ACM are, in coltul din dreapta jos, un orificiu in care poti introduce un creion, pentru a sustine ecranul atunci cand nu folosesti husa inteligenta.



Protejeaza-ti ochii cu tehnologia ASUS Eye Care
Filtru de lumina albastra ASUS
Tehnologia exclusiva ASUS Ultra-Low Blue Light te protejeaza de efectele nocive ale luminii albastre. Ofera patru setari ale filtrului de lumina albastra, care pot fi lesne accesate, cu o tasta dedicata, din meniul de setari afisat pe ecran de monitor.



Tehnologie ASUS Flicker-free
Este vreme sa spui adio ochilor obositi si supra-solicitati. ZenScreen MB16ACM este certificat TÜV Rheinland si include tehnologia ASUS Flicker-free, pentru o experienta de vizualizare confortabila. Aceasta tehnologie ajuta la minimalizarea situatiilor de supra-solicitare a ochilor sau a altor efecte nocive, in special atunci cand petreci nenumarate ore in fata monitorului, urmarind continutul tau video favorit.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      15.6 inch
    • Culoare
      Argintiu
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      800:1
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.