Monitor LED ASUS ProArt PA328QV 31.5 inch QHD IPS 5 ms 75 Hz HDR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.348,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 86.09 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PA328QV

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS ProArt PA328QV 31.5 inch QHD IPS 5 ms 75 Hz HDR de la ASUS

 

ProArt Display PA328QV este un monitor de 31,5 inci proiectat pentru a satisface nevoile profesionistilor creativi, de la editare foto si video la design grafic. ProArt Display PA328QV este calibrat din fabrica si verificat de Calman pentru a oferi o acuratete superba a culorilor (∆E < 2). De asemenea, ofera o acoperire a spatiului de culoare 100% sRGB / 100% Rec. 709, standard in industrie. Datorita functiilor exclusive ASUS, precum ProArt Preset si ProArt Palette cu reglaje pe sase axe pentru culoare, nivel de negru si luminozitate, PA328QV faciliteaza obtinerea rapida, usoara si precisa a aspectului exact pe care il doriti.

 

 

Fidelitate ridicata a culorilor pentru nuante cu adevarat expresive

Bucurati-va de nuante pure, expresive, datorita reproducerii exacte si fidele a culorilor. Afisajele ProArt ating ∆E < 2, astfel incat imaginile dvs. sunt reproduse cu acuratete pe ecran - permitandu-va sa vedeti exact cum va arata munca dvs. atunci cand va fi finalizata.

 

 

Culoare adevarata, chiar din cutie

Profesionistii in domeniul culorilor se bazeaza pe afisaje cu culori exacte pentru a se asigura ca creatiile lor arata exact asa cum au fost concepute. ProArt Display PA328QV este calibrat din fabrica si verificat de Calman pentru a garanta o acuratete a culorilor de top in industrie. Fiecare afisaj ProArt este supus unor teste riguroase si meticuloase pentru a asigura o gradatie de culoare mai uniforma. Consumator profesionist, aveti garantia unor experiente de vizionare si de creare de continut precise din punct de vedere al culorilor.

 

 

 

Ajustare rapida a gamei de culori

Exclusivitatea ASUS ProArt Preset ofera mai multe moduri pentru ajustarea rapida a gamei de culori. Fie ca va ocupati de color grading, editare video sau manipulare de fotografii, puteti schimba si adapta cu usurinta modul de lucru la nevoile dumneavoastra.

 

pic_quick_01.jpg (1466×506)

 

Experienta de editare personalizata

ASUS ProArt Palette va permite sa va personalizati ecranul printr-o gama larga de parametri, inclusiv reglaje de nuanta, temperatura si gamma - toate acestea fiind usor de accesat prin intermediul meniurilor intuitive de pe ecran. Exista, de asemenea, cursoare cu scara de gri in doua puncte pentru toate cele sase culori, oferind o flexibilitate mai mare de ajustare a culorilor decat multe monitoare concurente. ProArt Palette va permite sa produceti rapid si consecvent si va faciliteaza mentinerea sub control a gestionarii culorilor.

 

pic_personalized.png (1433×942)

 

Conectivitate bogata

ProArt Display PA328QV ofera o conectivitate bogata cu DisplayPort1.2, doua porturi HDMI (v1.4) si un hub USB incorporat, astfel incat este usor sa va conectati la o mare varietate de dispozitive si sa va bucurati de viteze de transfer ultra-rapide cu stocarea externa - pentru a satisface orice cerere de creare de continut.

 

pic_rich.png (800×705)

Previzualizare precisa in timp real pe platou

QuickFit Plus este o functie inteligenta care suprapune o grila pe ecran care permite alinierea si previzualizarea. Marcajul central si zona de siguranta pot fi previzualizate in timp real atunci cand filmati pe platou pentru a evita ca imaginea video sa depaseasca ecranul. Rigla ofera dimensiunea reala a riglei de inch in margine; de asemenea, puteti personaliza dimensiunea de lucru pentru a se potrivi preferintelor dvs.

 

 

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light

Tehnologia exclusiva ASUS Ultra-Low Blue Light va protejeaza impotriva emisiilor de lumina albastra care pot fi daunatoare pentru vedere. Aceasta ofera patru setari ale filtrului de lumina albastra, care sunt usor de accesat prin intermediul meniului de pe ecran, prin intermediul tastei rapide.

pic_caretechnology_01.png (748×618)

 

Tehnologia ASUS Flicker-Free

Tehnologia ASUS Flicker-Free ofera o experienta de vizionare mai confortabila si un mediu de lucru mai confortabil prin reducerea palpairii pe ecran pentru a minimiza oboseala ochilor, durerile de cap si oboseala oculara atunci cand petreceti ore indelungate in fata ecranului.

 

pic_flicker.jpg (1200×488)

 

 

Confort versatil cu un design ergonomic al suportului

Cu un suport ergonomic cu reglaje de inclinare, pivotare, pivotare si inaltime, ecranele ProArt ofera experiente confortabile de vizualizare si utilizare. Posibilitatea de a pivota ecranul la 90 de grade in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers pentru utilizarea in modul portret este utila atunci cand lucrati cu documente lungi, codificati sau navigati pe site-uri web. In plus, suportul cu eliberare rapida faciliteaza fixarea ecranului prin intermediul suportului de perete VESA integrat - fara suruburi, deci se face in cateva secunde!

 

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      31.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      5 ms (GtG)
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/m²
      350 cd/m2
    • Contrast
      1000 : 1
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI 2.0
      1 x Display Port 1.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.