ASUS Monitor VA27AQSB, Pentru ingrijirea ochilor, 27", IPS, 2560x1440, HDMI, DisplayPort, D-Sub, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.424,14 lei
Pret 36 Rate Optimo: 52.2 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VA27AQSB

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor VA27AQSB, Pentru ingrijirea ochilor, 27", IPS, 2560x1440, HDMI, DisplayPort, D-Sub, Negru de la ASUS

VA27AQSB Monitor pentru ingrijirea ochilor

ASUS VA27AQSB este un monitor WQHD de 27 inchi (2560 x 1440) care dispune de un panou IPS fara rama pentru unghiuri largi de vizualizare, oferind imagini incredibil de clare si redare video uimitoare. Rata de reimprospatare de pana la 75 Hz cu tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina urmarirea si a asigura redarea video clara si clara. Cu un design extrem de ergonomic, inclinabil, rotativ, cu pivotare si reglare pe inaltime, precum si fara flicker si Low Blue Light certificat de TUV Rheinland, ofera o experienta de vizionare confortabila.

 

 
 

Vedere reala cu un unghi larg de vizualizare de 178°

Rezolutia Full HD si panoul IPS fara cadru ofera un unghi de vizualizare de 178° atat pe orizontala, cat si pe verticala, astfel incat sa va puteti bucura de privelistea frumoasa din aproape orice directie.

 

 
 

Conectivitate extinsa

O gama larga de optiuni de conectivitate, inclusiv hub-uri HDMI, DisplayPort si USB, faciliteaza conectarea la o mare varietate de computere, laptopuri, console, cutii media, tastaturi si soareci. De asemenea, are porturi de trecere pentru intrari de linie si mufa pentru casti, plasand convenabil conexiunile audio.

 

 
 

Imbunatatiri in joc

Tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina ruperea ecranului si frecventa de cadre pentru balbaiala pentru o imagine fluida si un joc fluid. Acest lucru va ofera un avantaj in jocurile cu impuscaturi la persoana intai, curse, strategie in timp real si jocuri sportive. (Adaptive-Sync functioneaza la rate de reimprospatare intre 48 Hz si 75 Hz). GamePlus integrat, exclusiv ASUS, va poate ajuta sa profitati mai mult de jocul dvs. Aceasta caracteristica a fost dezvoltata cu ajutorul jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

 

Filtru de lumina albastra ASUS

Filtrul exclusiv de lumina albastra ASUS protejeaza impotriva luminii albastre daunatoare.Usor accesibil, intuitiv si flexibil, cu ajustare fara probleme (de la 0 la maxim) in meniul OSD.

 

Management inteligent al cablurilor

Designul de gestionare a cablurilor ajuta la organizarea si ascunderea diferitelor cabluri pentru a va mentine zona biroului ordonata.

 
 

Tehnologia ASUS Flicker free

Este timpul sa ne luam ramas bun de la ochii obositi si incordati. Tehnologia Flicker Free ajuta la reducerea palpairii ecranului pentru un mediu mai confortabil, pregatit pentru film-maraton. Conceput pentru a minimiza oboseala ochilor, durerile de cap si oboseala ochilor atunci cand petreceti ore lungi si nenumarate in fata unui ecran.

   

   
   

Caracteristici exclusive ASUS pentru versatilitate sporita

Tehnologia Splendid™ Video Intelligence

Tehnologia ASUS Splendid™, care optimizeaza videoclipurile si imaginile prin imbunatatirea luminozitatii, contrastului si claritatii culorilor. Are mai multe moduri, inclusiv Citire, Camera intunecata, Peisaj, Standard, Teatru, sRGB, Joc si Vizualizare nocturna.

   

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/m²
    • Contrast
      1000 : 1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      75
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.