ASUS Monitor 4K, UHD, Ingrijirea ochilor, 31,5", IPS, 3840 x 2160, HDR-10, Adaptive-Sync, DisplayPort, HDMI, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.250,86 lei
Pret 36 Rate Optimo: 82.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VP32UQ

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor 4K, UHD, Ingrijirea ochilor, 31,5", IPS, 3840 x 2160, HDR-10, Adaptive-Sync, DisplayPort, HDMI, Negru de la ASUS

Monitor ASUS VP32UQ 4K UHD pentru ingrijirea ochilor

 

 

Monitorul ASUS VP32UQ Eye Care are un unghi larg de vizualizare IPS de 31,5 inchi 4K UHD (3840 x 2160) 178°, oferind o vizualizare clara, detaliata si captivanta. 100% sRGB ofera culori realiste si tranzitii de culoare mai fine. Pentru un joc fluid, VP32UQ foloseste tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina ruperea ecranului si pentru a imbunatati detaliile imaginii in zonele intunecate. In plus, tehnologia ASUS Eye Care asigura o experienta de vizionare confortabila.

 

Afisare perfecta, detaliata a imaginii in 4K UHD

VP32UQ te cufunda intr-o lume plina de detalii uluitoare. Are un panou 4K UHD (3840 x 2160) de 31,5 inchi care ofera densitate de pixeli de patru ori mai mare si cu pana la 300% mai mult spatiu pe ecran decat afisajele Full HD comparabile. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de o afisare clara si detaliata a imaginii. In plus, va ofera mai mult spatiu pe ecran pentru multitasking, astfel incat sa puteti face mai multe lucruri rapid.

 

Vedere reala cu un unghi larg de vizualizare de 178°

Rezolutia Full HD si panoul IPS fara cadru ofera 178 de unghiuri de vizualizare, atat pe orizontala, cat si pe verticala, astfel incat sa va puteti bucura de privelistea frumoasa din aproape orice directie.

 

   

Afisaj vizual foarte fin cu Adaptive-Sync

Datorita tehnologiei Adaptive-Sync, puteti reduce decalajul frustrant sau neclaritatea miscarii. Va permite sa reactionati instantaneu la ceea ce se intampla pe ecran si sa va bucurati de un joc neted pentru a obtine primul pumn.

   

   

Tehnologia GamePlus exclusiva pentru ASUS

   

Cand vine vorba de design, ASUS are intotdeauna in minte clientii - GamePlus exclusiv ASUS cu functii de reticulat, cronometru, contor FPS si aliniere a afisajului pentru a oferi imbunatatiri in joc care va ajuta sa profitati mai mult de joc.Aceasta caracteristica a fost dezvoltata cu ajutorul jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

   

Protejati-va ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

   

Filtrul de lumina albastra ASUS va protejeaza de lumina albastra daunatoare.

Filtru de lumina albastra ASUS

Filtrul exclusiv de lumina albastra ASUS protejeaza impotriva luminii albastre daunatoare. Usor de accesat, intuitiv si flexibil, cu o configurare perfecta in meniu.

   

Tehnologie ASUS Flicker free

Este timpul sa ne luam ramas bun de la ochii obositi si incordati. Tehnologia Flicker Free ajuta la reducerea palpairii ecranului pentru un mediu mai confortabil, pregatit pentru film-maraton. Conceput pentru a minimiza oboseala ochilor si durerile de cap atunci cand petreceti perioade lungi de timp in fata ecranului.

   

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      31.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/m²
    • Contrast
      1000 : 1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.