Monitor Gaming IPS LED Asus 28" VG289Q1A, UltraHD (3840x2160), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe, 60 Hz, 5 ms

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.344,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 49.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VG289Q1A

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Gaming IPS LED Asus 28" VG289Q1A, UltraHD (3840x2160), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe, 60 Hz, 5 ms de la ASUS

  • Monitor de gaming de 28 inchi 4K (3840x2160 pixeli), IPS DCI-P3 pentru o afisare impresionant de clara si detaliata a imaginilor.
  • Are standardul HDR10, cu o gama dinamica ridicata pentru niveluri de culoare si luminozitate care depasesc capacitatile monitoarelor conventionale.
  • Tehnologia FreeSync™ impotriva ruperii si a ratelor de reimprospatare fluctuante.
  • Shadow Boost imbunatateste detaliile imaginii in zonele intunecate, luminand scenele fara a supraexpune zonele luminoase.
  • Suporta Adaptive-Sync cu placile grafice NVIDIA GeForce* si FreeSync cu placile grafice AMD Radeon *Compatibil cu seria NVIDIA GeForce GTX 10, seria GTX 16, seria RTX 20 si placile grafice mai noi.

   

TUF gaming VG289Q1A

 

TUF Gaming VG289Q1A este un 28 Monitor pentru jocuri cu afisaj curbat 4K, UHD, IPS cu frecventa de reimprospatare de 60 Hz pentru jucatorii care cauta jocuri captivante.
Ecranul curbat uimitor are o rata de reimprospatare de 60 Hz si tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync™ Premium) pentru o experienta ultra-linea, fara balbaiala.

   

Ecran IPS 4K de 28 inchi pentru imagini detaliate si o reproducere mai buna a culorilor

 

Panoul IPS 4K UHD (3840 X 2160) de la TUF Gaming VG289Q1A ofera de patru ori mai multi pixeli decat afisajele Full HD 1080p de dimensiuni similare, astfel incat sa puteti obtine imagini mai detaliate in timp ce jucati jocuri sau vizionati filme, precum si mai mult spatiu pe ecran pentru diferite ferestre de lucru.

   

Gama dinamica inalta (HDR) DCI-P3 cu 90%

 

Accepta HDR-10 pentru a imbunatati zonele luminoase si intunecate, oferind o gama de culori mai larga si un contrast mai mare decat monitoarele conventionale.Cel mai deschis alb si cel mai inchis negrul scot in evidenta detalii ca niciodata.
De asemenea, ofera DCI-P3 90% gama de culori si performanta de contrast.

   

Mod multi HDR

De acum inainte, puteti alege dintre mai multe moduri HDR pentru a regla performanta HDR a monitorului la scena curenta.

   

HDR 10

Pentru a crea o lume a jocurilor si mai realista, TUF Gaming VG289Q1A este compatibil cu gama dinamica standard HDR10 pentru a obtine o reproducere a culorilor si o luminozitate care depaseste cea a monitoarelor standard.

   

Functii de ajutor in joc

Umbra Boost

ASUS Shadow Boost face colturile intunecate ale jocului mai vizibile, fara a supraexpune partile luminoase. Din aceasta cauza - desi este mai usor sa reperezi adversarii ascunziti in colturile intunecate ale terenului - intregul spectacol va fi mai placut.

   

GamePlus

Cu tasta rapida GamePlus exclusiva de la ASUS, puteti accesa servicii de asistenta din cadrul jocului pentru a beneficia si mai mult de sistemul dumneavoastra. Aceste functii au fost dezvoltate pe baza feedback-ului de la jucatori profesionisti pentru a va ajuta sa va exersati si sa va perfectionati abilitatile.

   

GameVisual

Tehnologia ASUS GameVisual optimizeaza imaginile pentru diferite tipuri de continut cu o varietate de moduri de ecran prestabilite. Aceasta caracteristica speciala este usor accesibila folosind o tasta rapida sau meniul de setari de pe ecran.

 

   

Tehnologie Flicker-Free

Tehnologia Flicker-Free minimizeaza sansa de oboseala a ochilor prin reducerea palpairii, astfel incat sa puteti juca sesiuni lungi mai confortabil.

   

Tehnologie cu emisie de lumina albastra ultra scazuta

Proiectat pentru confortul utilizatorului

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light reduce cantitatea de raze de lumina albastra potential periculoase emise de ecran.Puteti controla reducerea luminii albastre cu patru setari diferite de filtru.

 

Solutii de inginerie

Conexiune versatila

Ofera optiuni extinse de conectare: DisplayPort 1.2, HDMI (v2.0) x 2, mufa pentru casti (Jack) accepta o gama larga de dispozitive multimedia

   

Design ergonomic

Cu suportul sau ergonomic, TUF Gaming VG289Q1A poate fi inclinat, rotit si reglat pe inaltime, ceea ce inseamna ca toata lumea poate gasi cu usurinta pozitia ideala de vizualizare.
Ecranul este compatibil VESA, deci poate fi montat si pe perete.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      28
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/m²
    • Contrast
      1000:1‎
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.