Monitor portabil Asus ZenScreen MB16AHG, 15.6-inch FHD (1920 x 1080), IPS, 144Hz, USB-C, Mini-HDMI, Freesync Premium, Ergo kickstand, Tripod socket, Flicker Free, Low Blue Light

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.593,56 lei
Pret 36 Rate Optimo: 58.41 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MB16AHG

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor portabil Asus ZenScreen MB16AHG, 15.6-inch FHD (1920 x 1080), IPS, 144Hz, USB-C, Mini-HDMI, Freesync Premium, Ergo kickstand, Tripod socket, Flicker Free, Low Blue Light de la ASUS

Extinde-ti viziunea. Netezeste-ti lumea

 

ASUS ZenScreen MB16AHG este un monitor portabil IPS FHD de 15,6 inchi cu o rata de reimprospatare rapida de 144 Hz si tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync™) pentru a elimina ruperea ecranului si ratele de cadre instabile pentru o experienta mai fluida ca niciodata. Un suport reglabil rabatabil permite o multitudine de unghiuri de inclinare pentru a asigura o vizualizare confortabila. Conectivitatea duala USB-C™ si mini-HDMI permite afisarea continutului de pe o gama larga de dispozitive, astfel incat sa va puteti bucura de o vizualizare extinsa pentru cele mai bune experiente de lucru si de divertisment, oriunde ati merge.

 

Experienta de vizionare fluida cu Smooth Motion de 144 Hz

ASUS ZenScreen MB16AHG cu rata de reimprospatare rapida de 144 Hz si tehnologie Adaptive-Sync (FreeSync™) pentru a elimina ruperea ecranului si ratele de cadre instabile. Reimprospateaza continutul de pe afisaj de 2,4 ori mai rapid decat cel cu o rata de reimprospatare standard de 60 Hz, oferindu-va animatii mai fluide in videoclipuri, jocuri ocazionale si munca de zi cu zi, toate putand beneficia de o experienta mai fluida decat oricand. . Se potriveste excelent pentru a imbunatati ceea ce puteti face cu laptopul.

 

 

 

Defilare text si articole

 

Streaming video

 

 

Jocuri casual

 

 

 

Design elegant si portabil

ASUS ZenScreen MB16AHG este ideal pentru viata pe drum. Acest ecran portabil elegant cantareste 0,92 kg si are un profil subtire, astfel incat se potriveste cu usurinta in orice geanta de calatorie si este gata pentru productivitate, oricand si oriunde. O husa inclusa in pachet ajuta la protejarea MB16AHG de praf si zgarieturi in timpul calatoriei.

   

Pozitii de vizualizare flexibile

 

Un suport pliabil sprijina ASUS ZenScreen MB16AHG pe orice suprafata plana si ofera ajustari usoare de inclinare pentru a asigura unghiuri de vizualizare si pozitii de lucru confortabile. In plus, o priza pentru trepied cu filet de ¼ inch in spate va permite sa atasati monitorul la un trepied* standard sau un suport de masa.

Trepied compatibil: ASUS ZenScreen Stand MTS02D

   

 

 

Protejati-va ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

 

Filtrul de lumina albastra ASUS

 

Filtrul de lumina albastra ASUS, certificat de TÜV Rheinland, va protejeaza de lumina albastra daunatoare. Este usor de accesat, intuitiv si flexibil, cu ajustare fara intreruperi (de la 0 la Maxim) prin meniul OSD. Ecranele ASUS au fost supuse unor teste de performanta stricte si au fost certificate de laboratoarele TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si de certificare.

   

Tehnologia ASUS Flicker Free

 

Tehnologia ASUS Flicker Free, certificata de TÜV Rheinland, elimina palpairea, asigurand experiente de vizionare confortabile. Aceasta tehnologie ajuta la minimizarea oboselii ochilor si a altor afectiuni asociate de obicei cu orele prelungite de vizionare.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      15.6
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      3 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/m²
    • Contrast
      1200:1 (normal)
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      144
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      2 x USB Type-C
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.