ASUS Monitor Gaming 27'', VA27EHF, 100Hz, Flicker Free, IPS, 1 ms, HDMI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
703,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VA27EHF

Garantie: 24L

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Gaming 27'', VA27EHF, 100Hz, Flicker Free, IPS, 1 ms, HDMI de la ASUS

ASUS VA24EHF is 23.8-inch IPS Eye Care Gaming monitor with fast 100Hz refresh rate and Adaptive-Sync technology to eliminate screen tearing and choppy frame rates for the smoother-than-ever experience.

 

Monitor pentru jocuri ASUS VA24EHF Eye Care

 

UTILIZATI-VA MUNCA SI JOACA

Monitorul ASUS VA27EHF Eye Care Gaming dispune de un panou IPS de 27 de inchi cu rezolutie Full HD (1920 x 1080), oferind un panou cu unghi larg de vizualizare de 178° si o calitate a imaginii vie. Cu o rata de reimprospatare rapida de 100 Hz si tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina ruperea ecranului si ratele de cadre instabile pentru o experienta mai lina ca niciodata. Include, de asemenea, tehnologii certificate TÜV Rheinland, fara palpaire si Low Blue Light, pentru a asigura o experienta de vizionare confortabila.

 

Experienta de vizionare fluida cu SmoothMotion de 100 Hz

ASUS VA27EHF cu rata de reimprospatare rapida de 100 Hz si tehnologie Adaptive-Sync pentru a elimina ruperea ecranului si ratele de cadre instabile. Reimprospateaza continutul de pe afisaj de 1,67 de ori mai rapid decat cel cu o rata de reimprospatare standard de 60 Hz, oferindu-va animatii mai fluide in videoclipuri, jocuri ocazionale si munca de zi cu zi, toate putand beneficia de o experienta mai fluida decat oricand.

 

100 Hz ofera text fluid si defilare articol
 
100 Hz ofera o redare fluida a videoclipurilor
 
100 Hz ofera o experienta fluida de joc
         

Defilare text si articole

 

 

Streaming video

 

 

Jocuri casual

 

 

Joc fluid

O rata de reimprospatare de 100 Hz si timpul de raspuns la imaginea in miscare (MPRT) de 1 ms ajuta la reducerea murdarii si a neclaritatii in miscare, facand VA27EHF perfect pentru jocurile cu ritm rapid care necesita reactii rapide la ceea ce se intampla pe ecran. In plus, tehnologia Adaptive-Sync ajuta la eliminarea rupturii ecranului si a ratelor de cadre instabile pentru un joc ultra-line.

Rata de reimprospatare de 100 Hz si AMD FreeSync™ pentru imagini fluide

 

Tehnologia GamePlus exclusiva pentru ASUS

 

Cand vine vorba de design, ASUS are intotdeauna in minte clientii – tasta rapida GamePlus exclusiva ASUS cu functii Crosshair, Timer, FPS counter si Display Alignment pentru a va oferi imbunatatiri in joc care va ajuta sa profitati mai mult de joc. Aceasta functie este dezvoltata in comun cu contributia jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

 

Vederi realiste cu unghi larg de vizualizare de 178°

Rezolutia Full HD si panoul IPS fara cadru ofera unghiuri de vizualizare de 178°, atat pe orizontala, cat si pe verticala, astfel incat sa va puteti bucura de imaginile sale frumoase din aproape orice directie.

Panoul IPS ofera un unghi larg de vizualizare de 178°

 

Design fara cadru

Il face perfect pentru configuratii cu mai multe ecrane, aproape fara intreruperi, care va ofera un grad si mai mare de imersiune.

doua afisaje cu design fara cadru potrivite pentru configurarea mai multor afisaje

 

Protejati-va ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

Filtru de lumina albastra ASUS

Filtrul de lumina albastra ASUS, certificat de TÜV Rheinland, va protejeaza de lumina albastra daunatoare. Este usor de accesat, intuitiv si flexibil, cu ajustare fara intreruperi (de la 0 la Maxim) prin meniul OSD. Ecranele ASUS au fost supuse unor teste de performanta stricte si au fost certificate de laboratoarele TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si de certificare.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1300:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 612 x 465 x 240 mm
      Fara suport: 612 x 367 x 47 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.